2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست
نه عزیزم من بارداری اولم هم چند روز مونده به پریودم فهمیدم و اون موقع هم حالت تهوع داشتم دکترم گفته ...

توی هر نفر علائم فرق داره حتی دوتا خواهر مثل هم نیستن

امیدوار باش عشقم😘

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غیرممکنه از الان حالت تهوع داشته باشی انقدر رو فیلما دیدیم همه چیو بهم ربط میدین تا بچه بخواد برات ت ...

اصلا غیر ممکن نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

منم پنج روز مونده به پریودم زدم مثبت بود 

الان ۴ هفته ام شما احتمالا سه هفته ایی اره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
مبارکهههههه منم ۴ ماه پیش همین حس حال الان تو رو داشتم وقتی مثبت شد🥰🥰🥰

عزیزم هستی؟؟

من امروز دوباره تست زدم ولی از دیروز خیلی کم رنگ تر شده. 

خیلی نگرانم بنظرت اینم مثبته؟

آخه علائم هم کم شده دلم تیر نمی‌کشه 😭😭😭

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀

بیشتر ببینید
دارو خوردی ؟

نه هیچی نخوردم یک ماهه

بیشتر ببینید
شاید کیست داری.

تازه سونو دادم اوکی بود همه چی

بیشتر ببینید
چند روز دیگه وقت پریودته ؟

۴ روز دیگه‌س

بیشتر ببینید