2777
2789
عنوان

زایمان به چه روشی بهتر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 74 پست
عزیزم منم احتمالا طبیعی و انتخاب کنممیشه بگی منظورت از فعالیت چیه؟ ورزش و پیاده روی یا کارهای شخصی و ...

هم کار زیاد داشتم چون بنایی داشتیم 

هم عصرا میرفتم پیاده روی 

ولی سر دومی همش دراز کش و تنبل بودم خیلی اذیت شدم

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

سلام گلم  من دوتا زایمان طبیعی داشتم وزن بچهامم ۳۵۰۰ و ۴۱۵۰ بود اولی زایمانم دوساعت طول کشید چون کیسه ابمم پاره شده بود ودهانه رحم چندسانت باز بود زایمانم سخت نبود ولی برای دومی چون وزنش ماشالله خوب بود لگنمم خوب بود میتونستم زایمان کنم بخاطر ۱۵۰ گرم بجا سزارین گفتن باید طبیعی باشه میتونی. کلی اذیت شدم الان سومی رو باردارم خیلی دلم میخاد سزارین بشه چون دومی نابود شدم ...الان میترسم ....حالا اگ دوس داری سز بشی و نمیخای اختیاری باشه  وزن بچت تاثییر داره من دکتر بهم گفته اگ بالای ۴۴۰۰ بشه میتونم یکاری کنم سزارین شی من متاسفانه یا خوشبختانه زایمان سختی ندارم ینی دهانه رحمم زود باز میشه الانم میترسم زایمان طبیعی همه امیدم شده اینکه وزنم بچم بره بالای ۴۵۰۰🥲حالا اگ لگنت خوب باشه بچه ام درشت نباشه طبیعی سخت نیس بنطرم خیلی هم خوبه 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمپول بیحسی که به کمر میخوره خودش عوارض داره

بی حسی نمیزنن بی دردی اپیدروال میزنن با بی حسی سزارین ک اسپاینال هست فرق داره من هردوتاشو تجربه کردم اسپاینال بعد زایمان تا مدت ها سردرد بودم چشمام به نور حساس بود اما اپیدروال هیچ عوارضی نداشت برام با تزریق بی دردی میتونستم راه برم و ورزش کنم فقط درد نداشتم اسپاینال تومایع بین مغزی نخاعی تزریق میشه برا همین کامل بی حس میشی و علت سردرد هم برگشت اون مایع همراه تزریق به بیرون ک با مایعات کافئین زیاد خوردن اون مایع جذب میشه سردرد هم برطرف میشه اما اپیدروال اطراف مایع بین مغزی نخاعی تزریق میشه هیچ عوارضی برا من نداشت البته به مهارت دکتر بیهوشی هم ربط داره عوارضش اینا

پول زیر میزی نداری بعدا میخوای تو این مملکت بی صاحاب بچه بزرگ کنی؟

عزیزم بهش میگن زیر میزی درواقع همون پول زورع 😆🤣والا منم از لحاظ مالی مشکلی ندارم ولی دلم نمیخاد پول زور بدم  برا همین رو وزن بچم دارم تلاش میکنم ک سز بشم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

سزارین با بی هوشی بهتره. مادر من زایمان سخت داشتن من سزارین شدم. مادر شوهرم هم می گن زایمان سخت داشتن ولی برا من تبلیغ طبیعی رو می کردن، مامانم گفت کسی که زایمان سخت داشته تبلیغ طبیعی رو نمی کنه. گفت اگه دلتون نمی یاد پول بدین من خودم خرج بیمارستانت رو می دم برو برا سزارین

گلم جنسیت بچه هاتون چیه؟؟

هر سه پسر 

خب مردا می شینن دور هم برا خانما تصمیم می گیرین. هی هم می گن زمان قدیم مگه سزارین بوه؟؟؟؟؟؟

واقعا شورش دراومده شاید یکی طبیعی می‌ترسه یا دوست نداره باید زیر میزی بده؟حق طبیعی هر کسیه انتخاب کنه.زیر زایمان طبیعی مرد کی جواب میده؟بعد میگن بچه بیارین.انگار ببخشید گاوداریه.باید بچه بیاری با روش زایمان که اینا میگن

عزیزم بهش میگن زیر میزی درواقع همون پول زورع 😆🤣والا منم از لحاظ مالی مشکلی ندارم ولی دلم نمیخاد پو ...

نه چرا پول زور؟ سلامتی خود ادم و بچه ادم در میونه، پول ژل و بوتاکس که نیست. 

بچه هات چند سالشونه؟

اختلافشون اولی سه سال و نیمه دومی  یه سال و هشت ماه  اینجوری برام راحت تره چون از سی ب بعد نمیخام دیگ بچه بیارم  

اختلافشون اولی سه سال و نیمه دومی یه سال و هشت ماه اینجوری برام راحت تره چون از سی ب بعد نمیخام دی ...

ماشاالله خداحفظشون کنه واست، کوچیکن❤  ، من ۳۲ سالمه بچه هام ۷ و ۳ ساله ان دوست دارم بزرگ بشن اگه شرایطش بود سومی و بیارم.

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن