2777
2789
عنوان

زایمان به چه روشی بهتر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 74 پست
ماشاالله خداحفظشون کنه واست، کوچیکن❤ ، من ۳۲ سالمه بچه هام ۷ و ۳ ساله ان دوست دارم بزرگ بشن اگه شرا ...

ممنونم گلم 😘💜ایشالله هرچی خدا بخاد من دومی خاست خدا بود ولی سومی رو خودم خاستم گفتم کلا دیگ تعطیلش کنم بره جنسیتم برام فرقی نداشت  سخت هس ولی شیرینه زودم میگذره بنظرم  من اولی شیطون بود و وابسته برا همین اذیتم میکرد اوایل ولی دومی اروم بود خداروشکر راحت بودم الانم برا هم  همبازی ک هستن خیالم راحته خیلی دور من نیستن ک اذیت کنن 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

سلام عزیزم ببین اول که بستگی داره شرایط بدنی شما چطور باشه یه سری ها اصلا نمیتونن طبیعی زایمان کنن و ...

من هیچ اطلاعی از طبیعی ندارم همه اطرافیان من سزارین بودن و خیلی براشون راحت بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا از همین عوارض بعدش خیلی میترسم و درد وحشتناکش

درد که تموم میشه.ولی عوارض که تمومی نداره.سزارین اگه انجام دادی باید یا طبیعی باید بچه زیاد بغل نگیری .بعد اب  و میوه زیاد بخوری .چیزهای مقوی بخوری مداوم تا عوارضی واست نداشته باشه زایمان و بچه داری

تو هم برو سزارین .تهران هستی برو پاسارگاد بیمارستانهای خصوصی قبول میکنن زیر میزی هم نمیخواد.بعضی خصوصی ها قیمتاشون ارزونتره.یه واکست هم هست البته با مشوت پزشکت واسه رسیدن ریه نوزاد هست اون ماههای اخر میزنن اونم به دکترت بگو اون اخرها بنویسه واست.اسمش بتامتازون هست فکر کنم

منم شنیدم بارداری متفاوت بیشتر جنسیت ها یکی میشن

من تجربه کردم واقعا درسته حتی اخلاق هم متنفاوتع من اولی مهربون بودم و اروم  دومی ب شدت خنده رو کلا همش در حاله خنده و شادی سومی اعصاب ندارم و بد اخلاق 😁رو بچه بی تاثییر نیس  اولی مهربونه دومی ارومه و خنده رو  سومی رو خدا بخیر کنه 😆

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

من تجربه کردم واقعا درسته حتی اخلاق هم متنفاوتع من اولی مهربون بودم و اروم دومی ب شدت خنده رو کلا ه ...

عزیزم خدا حفظشون کنه زیر سایه پدر و مادر 

منم ی دختر دارم الان باردارم ۸ هفته هنوز معلوم نیس چیه 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
عزیزم خدا حفظشون کنه زیر سایه پدر و مادر منم ی دختر دارم الان باردارم ۸ هفته هنوز معلوم نیس چیه

بسلامتی گلم ایشالله ک همونی بشه ک خودت دوس داری و تنشم سالم باشه 😘😘😘برات بارداری بیخطر وزایمان راحتی رو ارزو میکنم 

میگن هیچ تاثیری رو درد نداره که

نه حقیقت نداره تحقیق کن دکتر بیهوشی من گفت رو هر بدنی تاثیر متفاوتی داره بعضیا دردشون کم میشه بعضیا دردشون کامل قطع میشه من خداروشکر از ۴سانت ک تزریق کردم دیگ هیچ دردی نکشیدم ولی شکمم سفت میشد متوجه انقباضا بودم

عزمزمه با دکترتون مشورت کتی. تا بهترین زایمان رو بد توجه به شرایت براتون پیشنهاد کنه.و امیدوارم که هر جور خودت دوست داری همون بشه و صحیح و سالم نی نی کوچولوت رو بغل کنی  

زایمان اولم طبیعی بود ببین اکثر اونایی که سزارین کردند توهم وحشتناکی از زایمان طبیعی دارند خوب ؟ اما ...

همین که دست توی دماغ رو با بچه توی واژن مقایسه میکنی یعنی منطق درستی نداری