2777
2789
عنوان

زایمان به چه روشی بهتر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان اولم خیلی فعالیت داشتم فوق‌العاده زایمان راحتی داشتم .نیم ساعته بچه به دنیا اومد و اصلا بخ ...

عزیزم منم احتمالا طبیعی و انتخاب کنم

میشه بگی منظورت از فعالیت چیه؟ ورزش و پیاده روی یا کارهای شخصی و خونه

سلام عزیزم ببین اول که بستگی داره شرایط بدنی شما چطور باشه یه سری ها اصلا نمیتونن طبیعی زایمان کنن ولی اگر که شرایطش رو دارید حتما طبیعی زایمان کنید زودتر از سزارین خوب میشید و بدنتان تقریبا به فرم اولیه برمیگرده اگر هم استرس دارید میتونید مامای همراه بگیرید تا کمکتون کنه و با ماساژ و کارهایی که انجام میده پروسه زایمان رو واستون راحت تر میکنه

خب اکثرا اینجا مامانا اومدن میخام سوالمو بپرسم لطفا جواب بدین

امکان داره با این شرایط حامله باشم

دو روز بعد اتمام پریود قبلیم رابطه خیلییی سطحی داشتم

جوریکه اصلا با منی در تماس نبودم 

ولی از پی/آب میترسم

ک بخوره ب دستم یا به دستش 

یا به لباس زیرم

و بارداری رخ بده

۲۳ ام قرار بود پریود شم

ولی تا الان نشدم رفتم دکتر آمپول پروژسترون داد

امیدی هست پریود بشم یا نیس؟

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

من ۱۶ هفته داشتم زایمان میکردم

قشنگ حس میکردم یه چاقو تو شکممه دارن رحمم رو جدا میکنن در این حد درد داشت ولی فرداش یه ذره هم درد نداشتم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

برو زنای خانواده تونو ببین، ببین زایمان طبیعیشون راحت بوده یا نه

چون خیلی ارثیه این مورد

و خیلیم بستگی به بدنت داره که بنیه‌ت چجوریه، بدنت قویه یا ضعیف، تحمل دردت چقدره و…

من طبق شخصیت خودم میدونم اصلا نمیتونم درد طبیعی رو تحمل کنم پس قطعا انتخابم سزارینه و وقتی بچه میارم ک بدونم میتونم از پس هزینه هاش بربیام

طبیعی اولش دردناک بعد ی روز دیگ خوب میشه ولی سزارین بدش تا یکماه شدید درد داری

نه بابا اینطورین نیست من دخترم زدی داشت سه چهار روز بعد بستری شد سه روز بالا سر دخترم بودم کاملا عادی ولی یه خانمه پیش نوش بود می‌گفتم چرا دخترت خودش نماینده می‌گفت نمیتونه از جاش بلند شده تیکه پارش کردن طبیعی بود

یعنی چی واقعا زاییدنمون رو هم نمیتونیم خودمون انتخاب کنیم چجوری باشه؟ما درد میکشیم بعد اونا دستور می ...

خب مردا می شینن دور هم برا خانما تصمیم می گیرین. هی هم می گن زمان قدیم مگه سزارین بوه؟؟؟؟؟؟