2777
2789
عنوان

بغض گلومو گرفت

651 بازدید | 43 پست

همیشه وقتی همسرم خونه باشه غروب میرفتیم بیرون اسنک یا بستنی خلاصه چیزی میخوریم یه کم میگشتیم و شب میومدیم خ هم خوش میگذشت الان قهرم باهاش امروز هم خونه هس از خاب بیدار شد الان لباس پسرم رو پوشاند باهم رفتن یکبار بهم نگف توم بیا دلم پوسید خ وقته بیرون نرفتم خ دلم گرفت با کارش 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه کار زشتی کرده شوهرت😑ولش کن فدا سرت پاشو یجوری بخودت خوش بگذرون که وقتی اومد بفهمه نتوانسته حالتو بگیره😉

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

البته اون الان حالش بدتره فک نکن بهش خوش میگذره مردا از این جنما ندارن😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

به نظرم پاشو یه غذای خوشمزه درست کن یه دوش بگیر سرحال شی شبم آشتی کن دو روز دنیا ارزش قهرو کینه رو نداره

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
چطور برم سرده حوصله ندارم گریهههههه میکنم 

گريه نكن شاد باش بذار لج شوهرت دربياد😈

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..