2777
2789
عنوان

بغض گلومو گرفت

652 بازدید | 43 پست

همیشه وقتی همسرم خونه باشه غروب میرفتیم بیرون اسنک یا بستنی خلاصه چیزی میخوریم یه کم میگشتیم و شب میومدیم خ هم خوش میگذشت الان قهرم باهاش امروز هم خونه هس از خاب بیدار شد الان لباس پسرم رو پوشاند باهم رفتن یکبار بهم نگف توم بیا دلم پوسید خ وقته بیرون نرفتم خ دلم گرفت با کارش 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه کار زشتی کرده شوهرت😑ولش کن فدا سرت پاشو یجوری بخودت خوش بگذرون که وقتی اومد بفهمه نتوانسته حالتو بگیره😉

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

البته اون الان حالش بدتره فک نکن بهش خوش میگذره مردا از این جنما ندارن😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

به نظرم پاشو یه غذای خوشمزه درست کن یه دوش بگیر سرحال شی شبم آشتی کن دو روز دنیا ارزش قهرو کینه رو نداره

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
چطور برم سرده حوصله ندارم گریهههههه میکنم 

گريه نكن شاد باش بذار لج شوهرت دربياد😈

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
2827
2791
2779
2792