انقد این مدت بچه دیدم موقع زایمان طبیعی آسیب دیده اکسیژن بهش کم رسیده فلج مغزی شده پسرداییم گیر کرد موقع زایمان طبیعی داخلش چشاش تماما خون مردگی شد چندهفته بستری شد مادرش بچه رو نمیخواست تا یکی دوماه انقد زجر کشیده بود زایمان طبیعی برای بدنای الان ما مناسب نیست دیگه تعداد کمی زایمان راحت دارن فقط نکنید اینکارو با خودتونو بچه هاتون
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
همه اینا به کنار چرا مادری نباید بخاطر خون مردگی چشم که برطرف میشه بچرو نخواد؟؟
شرایط روحی خانم ها بعد زایمان خیلی حساس و شکننده میشه. من خودم وقتی زایمان کردم انتظار داشتم بچه رو که اولین بار میبینم مثل چیزایی که بقیه مادرا میگفتن یه حس عشق افسانه ای داشته باشم. تازه با این که بچهم تپل و سفید و خوشگل بود وقتی دیدمش انگار بچه قشنگ یکی دیگه رو دیده بودم. ازش خوشم میومد ولی اون عشق شدید وجود نداشت. حالا اون بنده خدا که دیده چشمای بچهشم این جوریه لابد دلزده شده.
بچه من طبیعی بود پدر دراومد اکسیژن نرسید به معزش الان هم سر این مسئله هزار تا مشکل براش پیش اومد درس نتونست بخونه زجر کشیدم زجر یه چی میگم یه چی می شنوی کسی درک نمی کنه چی میگم بعد مادرشوهر م پول داشت نداد من برم سزارین الان پیر شده توقع داره من کاراش بکنم خدا ازش نگذره