2777
2789

انقد این مدت بچه دیدم موقع زایمان طبیعی آسیب دیده اکسیژن بهش کم رسیده فلج مغزی شده پسرداییم گیر کرد موقع زایمان طبیعی داخلش چشاش تماما خون مردگی شد چندهفته بستری شد مادرش بچه رو نمیخواست تا یکی دوماه انقد زجر کشیده بود زایمان طبیعی برای بدنای الان ما مناسب نیست دیگه تعداد کمی زایمان راحت دارن فقط نکنید اینکارو با خودتونو بچه هاتون

همه اینا به کنار 

چرا مادری نباید بخاطر خون مردگی چشم که برطرف میشه بچرو نخواد؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اینو میگی نو سایتی که باردار زیاده اصلا درست نیست بالاخره زایمان طبیعی سزارین هر دو ضرر های دار ...

باید بگه ک از اسیب هایی ک ب بچه میرسه خبردار بشن 

کارما💫    

دوبار سزارین کردم شکر خدا راضی ام 🌱

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
الان اینو میگی نو سایتی که باردار زیاده اصلا درست نیست بالاخره زایمان طبیعی سزارین هر دو ضرر های دار ...

چون مادر باردار زیاده گفتم جون خودشونو بچه رو تو خطر نندازن

همه اینا به کنار چرا مادری نباید بخاطر خون مردگی چشم که برطرف میشه بچرو نخواد؟؟

شرایط روحی خانم ها بعد زایمان خیلی حساس و شکننده میشه. من خودم وقتی زایمان کردم انتظار داشتم بچه رو که اولین بار میبینم مثل چیزایی که بقیه مادرا میگفتن یه حس عشق افسانه ای داشته باشم. تازه با این که بچه‌م تپل و سفید و خوشگل بود وقتی دیدمش انگار بچه قشنگ یکی دیگه رو دیده بودم. ازش خوشم میومد ولی اون عشق شدید وجود نداشت. حالا اون بنده خدا که دیده چشمای بچه‌شم این جوریه لابد دلزده شده.

بچه من طبیعی بود پدر دراومد اکسیژن نرسید به معزش الان هم سر این مسئله هزار تا مشکل براش پیش اومد درس نتونست بخونه زجر کشیدم زجر یه چی میگم یه چی می شنوی کسی درک نمی کنه چی میگم بعد مادرشوهر م پول داشت نداد من برم سزارین الان پیر شده توقع داره من کاراش بکنم خدا ازش نگذره 

همه اینا به کنار چرا مادری نباید بخاطر خون مردگی چشم که برطرف میشه بچرو نخواد؟؟

بخاطر خون مردگی نبود 

خودش وضعیتش خیلی خراب بود شدیدا پارش کرده بودن خونریزی وحشتناکی داشت