2777
2789
عنوان

شده پول قرض کنید برید سزارین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 90 پست

من حاضر بودم بودم هر چی بگن پول بدم ولی نتونستم دکتری پیدا کنم که سزارین اختیاری کنه 

دمتر نامرد با وکیوم زایمان کرد ولی سزارین نکرد با اینکه شرایط سزارین داشتم 

24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد کیسه ابو پاره کردن ولی بجه پایین نمیومد با وکیوم زایمان کرد 

روز بعد از زایمان بهم گفت بند ناف سه دور دور گردن بچم بوده من زایمان کردم برات😫🤬🤬

تا یک ماه بعد از زایمان نمیتونستم بدون کمک کسی از ردی تخت بلند بشم اینقدر که ورم شدید کرده بودم

الانم مه 5 سال گذشته به شدت از حاملگی و زایمان میترسم شوهرم گیر داده بچه دوم ولی وقتی اسمشو میاره من از شدت اضطراب تا چند روز حالم بد میشه

وقتی اجبار هست کار زیادی از دستم نمیاد

بابا همه زایمان طبیعی انجام میدن پیشرفته ترین کشورا و اروپا تمام زایمانانشون طبیعیه امار سزارین بالا مال کشورا جهان سومه چرا میاین از این حرفا مینویسید مادرارو ناامید میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم

‌و‌مخالف

موافقم چون واقعا بدن زنای الان اصلا مناسب طبیعی نیس زندگی شده همه ماشینی

مخالفم چون سبک‌زندگیمون‌واقعاداغونه

تحرک و ورزش و‌...

مثلا نمونش خواهره زنداداشم 

بنده خدا سنشم کمه

زایمان اولشم‌بود.توتهران سه روز پیش زایمان کرد هم از پایین بخیه خورده هم سزارین شده

از ساعت۵صبح درد شدید داشته تا ۲نصف شب

کلی پارگی داشته ولی بچه طبیعی ب دنیانیومده 

بعد ۲نصف شب بردنش اتاق عمل سزارین شده

بعدهم از پایین بخیه خورده هم بالا

حالااون بچه رو اصلا حاضرنیس شیربده 

میگه نزدیکم نیارینش همه دردارو این موجود بهم داده

خب سخته وقتی هنوز تغییرتوی سبک زندگیامون اساسی اتفاق نیفتاده 

واقعا بدن ی زن تواین زمونه کشش و‌تحمل زایمان طبیعی رو‌نداره

بعضیا واقعا جلادن...

و در ضمن با بیمه تامین اجتماعی ۱۸ میلیون برای زایمان طبیعی هزینه کردم کاملاااا اصولی و عالی بود بستگی داره کجا و به دست چه پزشکی زایمان کنی انقدر نسخه برای همه نپیچید شخص باردار با مشورت پزشکش باید روش زایمانو انتخاب کنه

چون مادر باردار زیاده گفتم جون خودشونو بچه رو تو خطر نندازن

من خیلی طرفدار طبیعی بودم. رفتم واسه زایمان طبیعی. از درداش که دیگه مردم و زنده شدم. آخرش تو ۶سانت بودم که سر بچه هنوز تو لگن نیومده بود و ضربان قلبش افت کرد. خدا خیر دکتر باوجدان بده که من و بچه رو زجرکش نکرد و سریع بردنم برا سزارین. خیلی از سز راضی بودم. دردای بعدشم اصلا با طبیعی قابل مقایسه نیست‌ و کلی راه برای تسکینش وجود داره. من که ۶ روز بعدش سرپا شدم. واقعا چه دردای بی خودی میکشیم ما خانما. برای زایمان بعدیم هم انتخابم سزارینه.

الان اینو میگی نو سایتی که باردار زیاده اصلا درست نیست بالاخره زایمان طبیعی سزارین هر دو ضرر های دار ...

من قراره طبیعی باشم🥲

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بچه من طبیعی بود پدر دراومد اکسیژن نرسید به معزش الان هم سر این مسئله هزار تا مشکل براش پیش اومد درس ...

متاسفم عزیزم بابت این موضوع امیدوارم حالش خوب بشه 

منم زیاد دیدم موارد مشابه و آسیب به بچه نمونش پسر عمم

لطفا این حرفارو نزنین واقعا اینطوراهم که میگین نیست خدا دردرو میده تحملشم میده واقعا آدم میترسونین 

خودم زایمان طبیعی داشتم اونقدرا هم سخت نبود مشکلی هم پیش نیومد

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

من که حتما طبیعی اگه خدا بخاد

منم تصمیمم همینه

همین ک رو شکم خط و زخم نمیفته عالیه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من حاضر بودم بودم هر چی بگن پول بدم ولی نتونستم دکتری پیدا کنم که سزارین اختیاری کنه دمتر نامرد با و ...

نصف دکترا یا حتی بیشتر از نصف شون حاضر نیستن سر سزارین طبیعی برن. بیمارستانای خصوصی برید انتخاب ب خودتون هست

منم موافق سزارین هستم ولی هزینش خیلی زیاد شده بنظرم باید هزینه ازمایشات سونوها و عمل و برای مادران و ...

هزینه سزارین چقدره توی بیمارستان دولتی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍