2777
2789

من حدود سه ماهه رژیمم اولش با ۷۰۰ ۸۰۰ کالری میخوردم بعد دیدم میگن ضرر داره کردمش ۱۰۰ تا ۱۲۰۰ کالری الان وزنم به جای اینکه پایین بیاد بالا رفته سایزم کم نمیکنم چیکاررر کنم کمکم کنید تازه میگن اول باید از ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ شروع میکردم بعد یواش یواش کم کنم حالا که من اینکارو نکردم چیکار کنم دوباره اوکی بشه وزنم و کاهش داشته باشم 

1300نه کم ن زیاد 

یه روز کاملل چیت کن بعد برو رژیم ورزشم بکن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

چیت کن

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون مشورت پزشک رژیم نگیر...به حرف اینستاگرامی ها گوش نده...برو دکتر تا متناسب با وضعیت بدنی خودت بهت برنامه بده

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

زیادههههببین منم خودم همینجوری وزن کم کردم تو ازمایش خون همه چیم کم بود از ویتامین و گوگل سفید همه ک ...

خب توی سه ماه اگه هرماه هم ۴ کیلو کم میکردم که عادیش ۴ کیلوعه تو ماه باید میشد ۱۲ کیلو من ۱۱ کیلو کم کردم چجوری زیاده ؟

بعدس چیکار کنم کالریمو بالاتر بیارم وزن اضافه کنم چیییی؟

نه خیلی در حد یک وعده نهایتا یک روز 

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞