2777
2789
عنوان

در مورد حریم خواهر برادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 51 پست

شما ک هیچی من از اون خانم هایی وحشت میکنم که حرفتو تایید میکنن 

الان من داداشمو بغل میکنم بوسش میکنم یعنی بهش چشم دارم؟ خدایا هی سعی میکنم به نظر بقیه احترام بذارم نطرات اینطوری میذاری جلو راهم تاپیکو ترک میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم نمیشه نمیخوام حرمتا شکسته بشه

حرمتی شکسته نمیشه شاید شما منفی نگری و زیادی متعصب!

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!
منظور دار بغلت میکنه؟م بعضی شبا بغل داداشم میخوابم....چون از مادر بهم نزدیک تره و از همه بیشتر دوسش ...

نه خدا نکنه 

خیلی خوبه داداشم 

اما کلا خوشم نمیاد زیاد بهم بچسبه 

بالاخره مجرده

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

منظور دار بغلت میکنه؟م بعضی شبا بغل داداشم میخوابم....چون از مادر بهم نزدیک تره و از همه بیشتر دوسش ...

وایی دلم داداش اینطوری خواست  

خوشبحال شما  

من داداش ندارم  

آبجیم رو یا با داداش استارتر عوض میکنم یا شما. 

میشه؟؟؟؟

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

اون چه بدبخته که مهر و محبت برادریشو نشون میده

بعضی آدما کلامی هستن بعضی بصری بعضی لمسی 

اینو روانشناسی میگه 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

این مشکل ذهن توست. توی ذهنت یه چیزی کپک زده برای همین همه چیز رو خراب و بد بو میبینی. اگر مغزت رو درست کنی، همه چی رو جنسی نکنی. ذهنتو پاک کنی بقیرم بد نمیبینی. یعنی چی ک رفتی گوشی برادرتو چک کردی چتاشو خوندی؟ اون 6 سال از توبزرگتره تو اصلا چی میفهمی. با یکی دوست شده یا اصن رابطه جنسی داشته ب تو چ آسیبی زده؟ جون رابطه جنسی داشته اگر ب تو دست بزنه پس میخواد با تو هم آره؟ منظوری داره؟؟ واقعا شماها کجا بزرگ شدین شما ها چ شیری خوردین ک راجع ب برادر خودتون همچین فکری میکنین؟ بوی گند تفکرات جنسی و تعصباتت تا اینجا اومد 

چقدررررررر خوبه که حرمتارو حفظ میکنین 

خواهرشوهر من هر وقت با شوهرش قهر میکنه کمبوداشو دوست داره با شوهر من جبران کنه بس که میچسبه بهش در حدی که میاد بین منو شوهرم میشینه به زور خودشو جا میده🤦

همین که لباسات با حجابه خوبه بهش بگو دوست نداری اینقدر نزدیک بیاد

اون چه بدبخته که مهر و محبت برادریشو نشون میدهبعضی آدما کلامی هستن بعضی بصری بعضی لمسی اینو روانشناس ...

وای بدبخت داداشش. داداش منم قبل اینکه ازدواج کنم میومد بغلم میکرد منومیبوسید میگفت خواهرم بره چکارکنم. یه بار شب توخوابو بیداری بودم دستموبوسید و رفت. بهم گفت قدر خواهرموندونستم داره میره. 

دوست دخترم زیاد داشته. 

الان بگم چرا به من دست زده؟ منظوری داشته؟ 

شما ک هیچی من از اون خانم هایی وحشت میکنم که حرفتو تایید میکنن الان من داداشمو بغل میکنم بوسش میکنم ...

حق دارید. 

من آرزومه داداش داشته باشم اما گفتم استارتر ناراحت نشه برای همین به شوخی گرفتم و گفتم شما داداشت رو بده به من ومن آبجیم رو بدم به شما  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

وای بدبخت داداشش. داداش منم قبل اینکه ازدواج کنم میومد بغلم میکرد منومیبوسید میگفت خواهرم بره چکارکن ...

داداش منم همینه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
داداش منم همینه

عزیزم خداحفظش کنه. بخدا الان ک ازدواج کردم میرم یه شب اونجا میخوابم داداشم میاد باهام حرف میزنه. میگه خواهر خوبم

دستمومیبوسه. میگه یه شب دیگم بمون شوهرت ک هیچی نمیگه. 

مجردم بودم همین بود. دعوا هم میکردیم ولی بعدش بغلم میکرد. یعنی منم باید چنین فکرایی میکردم!!؟؟ بخدا حالم خیلی بد شد بدنم مورمور شد. اینا سر چه سفره هایی بزرگ شدن مگه، تواطرافشون مگه چی دیدن اینجوری شدن. یعنی دوربرشون انقدر کثیف بوده؟؟ 😑😭

خوبه گفتم نگید مگه چیه داداشته گفتم راهکار بدید اره من فکر خرابه و مریضم ممنون که یاد اوری کردید😐

خب بگید من خجالت میکشم و اصلا دست خودم نیست مثل بعضی از دخترها که از باباشون یا داداششون خجالت میکشن و با این کارت اذیت میشم. 

در آخر هم اضافه کن و بهشون بگو خیلی دوسشون داری اما واقعا خجالت میکشی از اینکه بری بغلش یا بوسش کنی.