2777
2789
عنوان

در مورد حریم خواهر برادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 51 پست
نه خدا نکنه خیلی خوبه داداشم اما کلا خوشم نمیاد زیاد بهم بچسبه بالاخره مجرده

بابا مجرد باشه

این فکرا چیه اخه دختر

اون حیوون هایی که به خواهر خودشون نظر دارن رفتارشون مشخصه و تربیت و ذات و لقمه ای که خوردنم مشخصه 

شما که میگی داداشت خوبه و رفتار بدی نداره این فکرا چیه میکنی

مجردم باشه به خواهرش نظر نداره

دورازجونت مگه تو میتونی برعکسشو فکر کنی که اون بتونه!؟

🤣دیگه آجی نمیخوایم عروس میخوایم میشه؟🤣🤣

شرمنده من آبجیم که کوچولوعه هفت سالشه خودم هم ۱۶ سالمه قصد ادامه تحصیل دارم    

من داداش میخوام شوهر نمیخوام  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی من بیش فعال بود مامانم پیش روانپزشک میبردش فامیل پدریم میگفتن مگه بچه دیوونه ست پیش روانپزشک می ...

دقیقن. فکر میکنن فقط دیوونه ها یا قاتلای زنجیره ای باید دکتر برن داروبخورن. یا اینکه فکر میکنن فقط دیوونه های زنجیری برای جامعه مشکل سازن. 

شرمنده من آبجیم که کوچولوعه هفت سالشه خودم هم ۱۶ سالمه قصد ادامه تحصیل دارم من داداش میخوام شوهر ...

باشه 

شانس یبار در خونه آدمو میزنه🤭

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
باشه شانس یبار در خونه آدمو میزنه🤭

من شانس در خونمو زده قراره آبجیمو با داداش شما عوض کنم 

عروس میخوای چیکار داداشت رو ازت میگیره  

شوخی میکنم ها بعدا زن داداشت رو اذیت نکنی کلک  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

این چه حرفیه میگیدبابااسلام میگه بچه که خوب وبدرامیفهمه جاش رابایدجدابندازی،انوقت میگیداشکال نداره،افرین ابجی که میخای حرمت رانگه داری،هرچیزجاومکانی داره داداشت باشه،اول پوششت تحریک کننده نباشه،بابزرگترت درمیان بزار،چقدرپدربه دختر،وبرادربه خواهرتجاوز کرده،لعنت به ماهواره،به داداشت بگوخوشت نمیاد،گوش نکردبه بابات بگو،

همیشه شلوار گشاد و تیشرت میپوشم بده؟

نه والا خوبه. تیشرت آزادم بپوش باهاش نو خونه تنها نباش 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است