2777
2789
عنوان

در مورد حریم خواهر برادری

1221 بازدید | 51 پست

سلام وقت بخیر
من دخترم و ۲۰ سالمه 
یه داداش ۲۶ ساله دارم که مجرده. 
از اونجایی که الان هر کسی تو دستش یه ماهواره(اینستا) داره و فضای مجازی هم خیلی آلوده و بی بند و باره، من از برادرم میترسم 
بار ها و بار ها بهش گفتم به من نه نزدیک بشو و نه به من دست بزن
اما گوش نمیده 
همیشه میاد دور و اطراف من 
منو بغل میکنه 
همیشه بهش میگم حرمت نگه دار و باهاش بد رفتاری میکنم 
اما بازم کارشو تکرار میکنه 
میشه یه راهکار به من بدید 
اگه باهاش قهر کنم(یعنی نه دیگه باهم حرف بزنیم و نه بهم نگاه کنیم)خوبه؟

لطفا نگید که اشکالش چیه داداشته 

خوشم نمیاد 

راهکار بدید

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسای پوشیده تر بپوش تو خونه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

😐😐

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

منظور دار بغلت میکنه؟م بعضی شبا بغل داداشم میخوابم....چون از مادر بهم نزدیک تره و از همه بیشتر دوسش دارم...ولی تو مطمعنی داداشت چشمش کثیفه؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

دست به نواحی خصوصی هم می زنه یا یه بغل سادس 

به اینستا و ماهواره اینام نیست به ذات خرابه که کسی بی بند و باره 

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!

این چی بود من خوندم. یعنی چی خب بغلت میکنه. تو ذهنت خرابه همه چی رو جنسی میبینی فکر میکنی داره دستمالیت میکنه. مشکل از ذهن توست ن محبت برادر بیچارت.  حتما از توخیابون رد میشه میگی اقاهه رد شد جوری رد شد ک بادش بخوره به من منظوری داشت؟ ایشالا خوب بشی

درک میکنم خوشتون نمیاد. 

خود من به شخصه آرزوم بود یه داداش بزرگ داشته باشم که باهام رفتارش اینطوری باشه. 

اما خودم دختر بزرگ خانواده ام و یه آجی دارم که ۹ سال ازم کوچکتره. 

بیاید یکاری کنیم شما داداشت رو بده به من و من آجیم رو بدم به شما  

قبوله  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻