2777
2789
عنوان

در مورد حریم خواهر برادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 51 پست
عزیزم خداحفظش کنه. بخدا الان ک ازدواج کردم میرم یه شب اونجا میخوابم داداشم میاد باهام حرف میزنه. میگ ...

سلامت باشی

خدا عزیزان شما رو هم سلامت نگه داره همیشه

یه بخش زیادی از این فکرا توی نی می سایت شکل گرفته استارتر هم تقصیری نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
عزیزم خداحفظش کنه. بخدا الان ک ازدواج کردم میرم یه شب اونجا میخوابم داداشم میاد باهام حرف میزنه. میگ ...

شاید خجالت میکشه از داداشش. 

من داداش ندارم اما قبلا خجالت میکشیدم برم بغل بابام یا جلوش تاپ و شلوارک اینا بپوشم خود به خود از بین رفت این خجالم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خجالت میکشه از داداشش. من داداش ندارم اما قبلا خجالت میکشیدم برم بغل بابام یا جلوش تاپ و شلوارک ...

این خجالتو خود اون پدر یا برادر ایجاد میکنه

غیر این نیستش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سلامت باشیخدا عزیزان شما رو هم سلامت نگه داره همیشهیه بخش زیادی از این فکرا توی نی می سایت شکل گرفته ...

ممنون گلم. امیدوارم خوب بشه، این تفکر رو ب دخترش یاد نده که بغل داداشت نرو.

بالاخره نی نی سایت، ماهواره، اینستاگرام. همشون مروج یه تقکری هستن. مهم اینه چی داره تو مغز و ذهن ما میگذره. مهم اینه ما کی هستیم. 

اینجور ک معلومه ایشون ذهنش حسابی آماده اس برای این چیزا. امیدوارم خدا کمکش کنه

خب بگید من خجالت میکشم و اصلا دست خودم نیست مثل بعضی از دخترها که از باباشون یا داداششون خجالت میکشن ...

ممنونم بابت راهنماییت 

خدا خیرت بده

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

این خجالتو خود اون پدر یا برادر ایجاد میکنهغیر این نیستش

متوجه منظورتون نمیشم. 

آخه بابای من با پوششم توی خونه کاری نداشته و نداره و همینطور در مورد بغل کردن من خودم خجالت میکشیدم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

شاید خجالت میکشه از داداشش. من داداش ندارم اما قبلا خجالت میکشیدم برم بغل بابام یا جلوش تاپ و شلوارک ...

عزیزم منم خجالت میکشیدم، هیجوقت تاپ نپوشیدم جلو داداشمو بابام. 

ولی تاپیک قبلی ایشونو بخون. چتای برادرشو با یه خانمی خونده. فکر میکنه به اینم نگاه جنسی داره براهمین نمیخوادبره بغلش. 

خیلی وحشتناک بود خیلی نگاهش جنسی بود خیلی کثیف بود. من داداشمو خیلییی دوست دارم ایناروخوندم بدنم مورمور شد

عزیزم منم خجالت میکشیدم، هیجوقت تاپ نپوشیدم جلو داداشمو بابام. ولی تاپیک قبلی ایشونو بخون. چتای براد ...

چی بگم. 

اما بهتره درباره استارتر اینطوری صحبت نکنیم. 

بعضی آدما واقعا دست خودشون نیست و بیشتر از دیگران خودشون آزار میبینن. 

ما توی فامیل داشتیم آدمی بدبین چه زن چه مرد.

چی بگم. اما بهتره درباره استارتر اینطوری صحبت نکنیم. بعضی آدما واقعا دست خودشون نیست و بیشتر از دیگر ...

اره حق با شماس. خوبه پس آدم مشکلشو قبول کنه و در جهت درمانش قدم برداره. اگر انقدر پارانوئید باشه شد درصد خودش زجر میکشه. بقیرم زجر میده

متوجه منظورتون نمیشم. آخه بابای من با پوششم توی خونه کاری نداشته و نداره و همینطور در مورد بغل کردن ...

منظورم اینه اگه مثلا بابا از اول رفتار گرم و صمیمی داشته باشه اینجوری نمیشه 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه خدا نکنه خیلی خوبه داداشم اما کلا خوشم نمیاد زیاد بهم بچسبه بالاخره مجرده

برو بابا

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
وایی دلم داداش اینطوری خواست خوشبحال شما من داداش ندارم آبجیم رو یا با داداش استارتر عوض میکنم یا ...

🤣

دیگه آجی نمیخوایم عروس میخوایم میشه؟🤣🤣

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
اره حق با شماس. خوبه پس آدم مشکلشو قبول کنه و در جهت درمانش قدم برداره. اگر انقدر پارانوئید باشه شد ...

آبجی من بیش فعال بود مامانم پیش روانپزشک میبردش فامیل پدریم میگفتن مگه بچه دیوونه ست پیش روانپزشک میبریش  

درحالی که آدم عاقل آدمی که سلامتی روحیش و آرامشش براش مهمه میره پیش روان پزشک.

منظورم اینه اگه مثلا بابا از اول رفتار گرم و صمیمی داشته باشه اینجوری نمیشه

بله درست میگید اما استثنا هم هست.