2777
2789
عنوان

پول دادم به دوستم چجوری بگم پس بده

396 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من خیلی به رفیق صمیمیم وابسته بودم ولی اون سر یه موضوعی الکی میگه رفتارات زشته قهر کرد امروز پیام دادم گفتم نمیخوای آشتی کنی گفت بهت گفتم دیگه نمیخام باهات بگردم به این دلیل نیست که قهرم یعنی دیگه نمیخوام باهات ارتباط بگیرم منم گفتم خب جرا ولی همش پیامامو سین میزنه جواب نمیده

بعد قبلا که خیلی صمیمی بودیم یعنی بعد عید پولام زدم براش که تو دستم خرج نشه بعد خواست بره کلاس ناخن ثبت نام کنه منن ۲۴۰۰ داشتم دستش خرجشون کرد 

بعد الان ۱ ماهه قهر کرده بهش پیام میدم میگم پولام بده همش میگه نمیتونم حقوق ندادن بهم  همش میگه صابکارم چکاش برگشت خورده پول نداره بهم بده من نیاز ندارم به پولام ولی خب میخوام به خاطر این رفتاراش بهش فشار بیاد به نظرتون چیکار کنم 

به نظرتون خودش یه روزی نمیاد بگه بیا آشتی کنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور با همچین آدمی دوستی؟ دیگه فکر رابطه باهاش رو نداشته باشه و بهم بزن و پیام بزار با لحن جدی که خانوم محترم، تا آخر این ماه به هر نحوی شده و از هر جا که تونستی پول منو جور کن و پس بده وگرنه مجبور شدم از یه طریق دیگه اقدام کنم

...

اول یاد بگیر واسه موندن کسی انقدر خودتو سبک نگنی ،در ضمن من چشمم اب نمیخوره پولتو بده

چرا میده قبلا هم می‌گرفت میداد میگه میتونه نده ۲۴۰۰ کم نیست هاااا حقوق یه ماه اونه

چه دوست بیشعوریه

وقتی تو پولتو میخوای اون موظفه که بهت بده بره از یکی قرض کنه بهت بده یا حداقلش شرمنده باشه عذرخواهی کنه بگه یه کم صبر کن 

والا منم با دوستام به هم پول قرض میدیم ولی هیچکدوم اینجوری نمیکنیم 

من عاااشق زمستونم❤️

انقدر منتشو نکش

معلومه قدرتو نمیدونه

حالا یکم دیگه واسه پولت صبر کن شاید داد اگرم نداد

فدای سرت از معرفتت بوده بهش قرض دادی

معرفت تاوان داره💔

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده