maneli0099 مدیر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2849 عنوان لیزر بیکینییی😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 72 پست بچه ها کسی تجربه داشته؟فردا باید برم حس میکنم میمیرم از خجالت😭چقدر طول میکشه؟درد هم داره؟ زایلا پی بزنم تاثیری داره رو کمتر شدن درد.؟بعد اپراتور دست هم میزنه به اون ناحیه؟!درسته که میگن لیزر واسه بیکینی اصلا اثر تدارن فقط پول هدر دادنه؟؟ (نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂 ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰)) 1403/06/26 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
75zohre عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 763 برای خط باسن شنیدم باید حالت سجده بری...😑 ن بابا فقط میگه پاهاتو جمع کنیا همون بده بالا
angel94 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 482 ببخش اجی اگه ۳جلسه اول پشت سرهم بریم بعدنتونیم بریم.وبعد۳یا۴ماه بریم بنظرت دوباره باید۸جلسه بریم.یا ... ببین عزیزم اوایل بهتر پشت هم برین من خودم ۸ تای اول پشت هم رفتم بعدش دیگه نرفتم یه ۷و۸ ماهی باز ۲و۳ تا رفتم الان دو سال دیگه نرفتم
angel94 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 482 قدیما میرفتیم اپیلاسیون چقدر تباه بودیم ،اونام چقدر از مضرات لیزر میگفتن نامردا 😂 اره بابا الان جایی میری راحت من زیر بغل و بیکینی پا خیلی خوب جواب داد دستام چون بور نه زیاد
کلبه__چوبی عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 5099 خوشا بسعادتت.نظر کرده ایشون هستی. نت سرچ کن اون کلیپ که مال ایشون هست تو فیلممختارنامه الان که هوای ... ممنون عزیزدلم😍❤چشم.حتما به نیتت دعای توسل میخونم گلمشما هم دعای توسل به روش آقای بیگلری رو سرچ کن انشالله حاجت رواشی عزیزم🤍 گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
angel94 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 482 برای خط باسن شنیدم باید حالت سجده بری...😑 آره برای خط باسن به حالت سجده
قرقروتسیاه عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6168 آره برای خط باسن به حالت سجده فکر کنم تمام مردهای سایت الآن تو این تاپیک باشنو تو فکر نصب دوربین تو مراکز لیزر و ...
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5700 ممنون عزیزدلم😍❤چشم.حتما به نیتت دعای توسل میخونم گلمشما هم دعای توسل به روش آقای بیگلری رو سرچ کن ا ... ممنون عزیزم،چشمات سلامت. یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن