2777
2789
عنوان

لیزر بیکینییی😭😭

1406 بازدید | 72 پست

بچه ها کسی تجربه داشته؟

فردا باید برم حس میکنم میمیرم از خجالت😭

چقدر طول میکشه؟

درد هم داره؟ زایلا پی بزنم تاثیری داره رو کمتر شدن درد.؟

بعد اپراتور دست هم میزنه به اون ناحیه؟!

درسته که میگن لیزر واسه بیکینی اصلا اثر تدارن فقط پول هدر دادنه؟؟

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط کمی دفعه اول که دستگاههو میزاره انگار سوز میزنه. خیلی کم.

نه زایلاپی لازم نیس بزنی.خجال نکش هرچی تو داری اونم داره😂

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

من انجام دادم عالیه هیچم خجالت ندارم دستم نمیزنه ،اگه الکسانرایت باشه که دردم نداره چون با باد خیلی ...

بالاترین دستگاه کدومه؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

من انجام دادم عالیه هیچم خجالت ندارم دستم نمیزنه ،اگه الکسانرایت باشه که دردم نداره چون با باد خیلی ...

عزیزم چقدر طول کشید تا موها از بین بره؟؟

همون جلسه اول تاثیرش معلوم بود؟

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

منم انجام دادم یه کوچولو سوزن سوزن میشه بستگی داره تحمل دردتون چقدره خجالت نداره که من راضی بودم خیل ...

ممنونم. چقدر طول کشید تا موها از بین بره؟

من فقط بار اول خجالت کشیدم اونم دیگه شروع ب کار کرد از درد خجالت یادم رف عادی شده برام اتفاقا فردا وقته لیزرمه هووف چه زود وقتش میرسه خیلی درد داره☹️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اره الکساندرا هست. وای میترسم یهو بگه کف پاهاتو بچسبون به هم..😑 دیگه کلا دید داره به همه جااا💔🥴

۱۰ دقیقه 

اره درد که داره... با زایلاپی‌قابل تحمل‌ میشه

اثر داره ولی نه مثل نواحی دیگه، 

باید۱۰ تا ۱۳ جلسه لیزر بری و برای عدم بازگشت رشد موها باید حداقل هر 2 سال یکبار برای شارژ بری

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫