جلسه اول رو رفتم، داره یک ماه میشه اماهنوز موهای پام هنوز رشد نکردن بجز چندتار.این جایی ک میرم گفت آ ...
من ۱۳ سال پیش زیر بغلم رو دایود انجام دادم هنوز که هنوزه در نیومده ولی دردش هنوووووز تو ذهنم مونده ،از وقتی الکسانرایت رو استفاده کردم تازه فهمیدم لیزر یعنی چی 😅
من ۱۳ سال پیش زیر بغلم رو دایود انجام دادم هنوز که هنوزه در نیومده ولی دردش هنوووووز تو ذهنم مونده ، ...
دردشوتحمل کنم😁.فقط میترسم نتیجه خوب نده
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
من ۱۳ سال پیش زیر بغلم رو دایود انجام دادم هنوز که هنوزه در نیومده ولی دردش هنوووووز تو ذهنم مونده ، ...
بنظرت بعدچندسال دوباره موها رشدکامل میکنن مثل قبل لیزر
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
نتیجه که میده ولی دیر تر،کلا بدن با بدن فرق داره ،من بعد ۱۳ سال واسه شارژ زیر بغلم پیش همون دکتر رفتم و گفتم ۱۳ ساله پیش دایود برام زده بودی و تا الان در نیومده خودش از تعجب دهنش باز مونده بود ،چون ادم کلا شاد و پر انرژیم ،دکتر گذاشت پای انرژیم و گفت از بس انرژی مثبتی همچین جوابی از دایود گرفتی وگرنه نداشتیم تاحالا همچین چیزی 😂😂😂
به نظرم هیچ وقت دیگه مثل قبل نمیشه من خودم دارم میگم ۱۳ سال ،۱۳ سال یه عمره هااا
درسته
بهترین کار در حق خودت و نظافت بدنته. بار اول فقط خجالت داره. ن دست نمیزنه. دردش بنظرم قابل تحمله و ارزش دارع. حتما دستگاعت کندلا باشه و سری جداگانه داشته باش تا زگیل تناسلی نگیری. بقیه دسنگاها بدرد نخورن
روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻