2777
2789
عنوان

لیزر بیکینییی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 72 پست
اره الکساندرا هست. وای میترسم یهو بگه کف پاهاتو بچسبون به هم..😑 دیگه کلا دید داره به همه جااا💔🥴

امکان داره بگه چون ب من گف

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با سه جلسه خیلی تاثیرش دیدم برا اونا طبیعیه خخ

دستگاهتون چی بود؟

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بالاترین دستگاه کدومه؟

الان دستگاه های زیادی اومده ،زمان قدیم فقط دایود بود ای پی ال ،الان ولی تنوع زیاده الکسانرایت کندلا یکی از بهترینهاست که روی پوستای ایرانی ها بهتر جواب میده ،تاثیر لیزر به رنگ پوست بدن و رنگ موی بدن و ضخامت موی بدن فرق داره

الان دستگاه های زیادی اومده ،زمان قدیم فقط دایود بود ای پی ال ،الان ولی تنوع زیاده الکسانرایت کندلا ...

دایود بنظرت خوبه؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اره الکساندرا هست. وای میترسم یهو بگه کف پاهاتو بچسبون به هم..😑 دیگه کلا دید داره به همه جااا💔🥴

خب میگه دیگه تازه رو شکمتم بعد باید بخوابی بیخیال بابا به تمیزی بعدش فکر کن 🤣

نههههه خیلی درد داره وتاثیرش کمتر از الکسانرایته

جلسه اول رو رفتم، داره یک ماه میشه اماهنوز موهای پام هنوز رشد نکردن بجز چندتار.

این جایی ک میرم گفت آف خوردیم جلسه ارزان شده.جاهای دیگه گرون بود

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

هر چی موهای بدن مشکی تر باشه بهتر جواب میگیری

ببخش اجی اگه ۳جلسه اول پشت سرهم بریم بعدنتونیم بریم.وبعد۳یا۴ماه بریم بنظرت دوباره باید۸جلسه بریم.یا نه