maneli0099 مدیر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2849 عنوان لیزر بیکینییی😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 72 پست بچه ها کسی تجربه داشته؟فردا باید برم حس میکنم میمیرم از خجالت😭چقدر طول میکشه؟درد هم داره؟ زایلا پی بزنم تاثیری داره رو کمتر شدن درد.؟بعد اپراتور دست هم میزنه به اون ناحیه؟!درسته که میگن لیزر واسه بیکینی اصلا اثر تدارن فقط پول هدر دادنه؟؟ (نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂 ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰)) 1403/06/26 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taaraaneh عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5173 اره الکساندرا هست. وای میترسم یهو بگه کف پاهاتو بچسبون به هم..😑 دیگه کلا دید داره به همه جااا💔🥴 امکان داره بگه چون ب من گف 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
maneli0099 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2849 من با سه جلسه خیلی تاثیرش دیدم برا اونا طبیعیه خخ دستگاهتون چی بود؟ (نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂 ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))
فرگل۹۸ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1117 بالاترین دستگاه کدومه؟ الان دستگاه های زیادی اومده ،زمان قدیم فقط دایود بود ای پی ال ،الان ولی تنوع زیاده الکسانرایت کندلا یکی از بهترینهاست که روی پوستای ایرانی ها بهتر جواب میده ،تاثیر لیزر به رنگ پوست بدن و رنگ موی بدن و ضخامت موی بدن فرق داره
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5700 الان دستگاه های زیادی اومده ،زمان قدیم فقط دایود بود ای پی ال ،الان ولی تنوع زیاده الکسانرایت کندلا ... دایود بنظرت خوبه؟ یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن
فرگل۹۸ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1117 عزیزم چقدر طول کشید تا موها از بین بره؟؟همون جلسه اول تاثیرش معلوم بود؟ همون جلسه اول مشخص میشه من کلا زود لیزر بهم جواب میده ولی الان جوری هستم که هر ۶ ماه یک بار میرم شارژ
فرگل۹۸ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1117 دایود بنظرت خوبه؟ نههههه خیلی درد داره وتاثیرش کمتر از الکسانرایته
angel94 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 482 ممنونم. چقدر طول کشید تا موها از بین بره؟ من کلا ۱۲ تا رفتم فک کنم بعد باردار شدم الان تک و توک داره
فرگل۹۸ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1117 اره الکساندرا هست. وای میترسم یهو بگه کف پاهاتو بچسبون به هم..😑 دیگه کلا دید داره به همه جااا💔🥴 خب میگه دیگه تازه رو شکمتم بعد باید بخوابی بیخیال بابا به تمیزی بعدش فکر کن 🤣
angel94 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 482 خب میگه دیگه تازه رو شکمتم بعد باید بخوابی بیخیال بابا به تمیزی بعدش فکر کن 🤣 آره بابا خیلی حس خوبیه من حتی الان ۲ سال فک کنم شارژم نرفتم
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5700 نههههه خیلی درد داره وتاثیرش کمتر از الکسانرایته جلسه اول رو رفتم، داره یک ماه میشه اماهنوز موهای پام هنوز رشد نکردن بجز چندتار.این جایی ک میرم گفت آف خوردیم جلسه ارزان شده.جاهای دیگه گرون بود یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن
فرگل۹۸ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1117 آره بابا خیلی حس خوبیه من حتی الان ۲ سال فک کنم شارژم نرفتم قدیما میرفتیم اپیلاسیون چقدر تباه بودیم ،اونام چقدر از مضرات لیزر میگفتن نامردا 😂
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5700 هر چی موهای بدن مشکی تر باشه بهتر جواب میگیری ببخش اجی اگه ۳جلسه اول پشت سرهم بریم بعدنتونیم بریم.وبعد۳یا۴ماه بریم بنظرت دوباره باید۸جلسه بریم.یا نه یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن