ما یک خونه دارم تو مشهد بعد هر موقع بابام اینا میخان برن میگه اونجا شد هتل اذیت مبکنه منم گفتم دیگه خانواده نمبرن اونجا منم قایمکی کلید دادم شوهرم نمیفهمه بعد چون ما هر ۱ سال میرم اونجا مطمئن بودم نمیفهمه بعد امروز دیر کرد گفت رفتم تعمیر گاه ماشین درست کردم پس فردا با برادر شوهرم برن اون خونه شوکه شدم خیلی میترسم
چکار کنم خونه پر نمیتونم به بابام بگم ناراحت میشه فکر میکنه شوهرم راضی
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
انشالله ک نمیره ولی کلیدو پس بگیر اعتماد شوهرت ازبین نره
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
کار بدی کردی بدون اجازه شوهرت کلید رو دادی دیگه بهت اعتماد نمیکنه
چکار کنم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
کارت اشتباهه راضی نباشه اونام زیارتشون میره زیر سوال وقتی صاحب خونه ناراضیه الان با شوهرت حرف بزن بهش بگو من دلم نیمد رومم نشد به بابام بگم دامادت دوست نداره از خونه استفاده کنید یکم صبر کنه تا اونا مسافرتشون تموم شه دیگه ام ازین کارا نکن