2777
2789
عنوان

اگه شوهرم بفهمه چکار کنم

856 بازدید | 51 پست

ما یک خونه دارم تو مشهد بعد هر موقع بابام اینا میخان برن میگه اونجا شد هتل اذیت مبکنه منم گفتم دیگه خانواده نمبرن اونجا منم قایمکی کلید دادم شوهرم نمی‌فهمه بعد چون ما هر ۱ سال میرم اونجا مطمئن بودم نمی‌فهمه بعد امروز دیر کرد گفت رفتم تعمیر گاه ماشین درست کردم پس‌ فردا با برادر شوهرم برن اون خونه شوکه شدم خیلی می‌ترسم

چکار کنم خونه پر نمیتونم به بابام بگم ناراحت میشه فکر می‌کنه شوهرم راضی

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

چقد بد نوشتی😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

کار بدی کردی بدون اجازه شوهرت کلید رو دادی  دیگه بهت اعتماد نمیکنه 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک نمیره ولی کلیدو پس بگیر اعتماد شوهرت ازبین نره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

کار بدی کردی بدون اجازه شوهرت کلید رو دادی دیگه بهت اعتماد نمیکنه

چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

تنها راهی که به ذهنم رسید 

خودت بزن مریضی که نتونه تا یک هفته بره 

تا یک هفته بابات اینا هم بر میگردن 

یا بشین باهاش روراست حرف بزن بگو بابامه نتونستم پاشو بشکنم

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت

ببخشید اشتباه کردی ولی. اینم نوعی خیانت به همسرت حساب میشه .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگه شوهرت ناراضی هست، نماز پدرت و هر کسی که بدون اجازه تو اون خونه بوده باطله و اینکه خیانت در امانت کردی.. دیگه فردا شوهرت بهت اعتماد نمی کنه 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

خب بگو اخر هفته برین ک منم بیام

مگه گوش می‌کنه ساک بسته 

کارت اشتباهه راضی نباشه اونام زیارتشون میره زیر سوال وقتی صاحب خونه ناراضیه الان با شوهرت حرف بزن بهش بگو من دلم نیمد رومم نشد به بابام بگم دامادت دوست نداره از خونه استفاده کنید یکم صبر کنه تا اونا مسافرتشون تموم شه دیگه ام ازین کارا نکن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2790
2778
2791
2779
2792