2777
2789
عنوان

اگه شوهرم بفهمه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
چقدر جای تأسف داره که برای همچین چیزی یه زن باید بترسه از همسرش . در حالی که قانونی تصنیف اموال رو ت ...

بابام ۱۰ روز اونجا میمونه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

هیچی به نظرم راستشو به همسرت بگو خودتم آماده کن برای یه دعوای اساسی آخرش هم بگو دیگه کلید نمی‌دم به ...

دارم سکته می‌کنم کاش نمی‌دادم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه ترس نیست اگر اون خونه مال زن باشه، شوهر باید اجازه بگیره، و رضایت بگیره

وقتی بند تصنیف اموال امضا میشه اما مرد چیزی به نام زن نمیکنه و واسه چند روز اقامت خانواده یه خانم اینجوری اذیت میشه قضیه ترسه. چه زندگیه میشه این زندگی که زن حق ندارد چند روز در طی سال کلید خونه بده به باباش . خونه ای که توسط حق داره.

زندگی مشترک اسمش روشه . یعنی چی خونه مال مرده؟ از جیب باباش که خونه دار نشده. قناعت و سازگاری زن بوده

نمبده میگه از دروغ دوستم با زنش اونجای

خب چرا نمیده؟

وقتی نمیده با بابات راحت نیستی به مامانت میگفتی 

یا یه بهونه جور میکردی 

تو که میدونی شوهرت حساس چرا رعایت نمیکنی خب؟

بشین منطقی باهاش صحبت کن نهایت ممکنه یکم بد برخورد کنه یا یه جریمه کوچیک که با فوت و فن زنونه تموم میشه میره 

ولی دیگه این کارو نکن به استرسش می ارزه؟

ضمنا اگه خیلی روشو زیاد کرد بگو خودتم دروغ گفتی دوستمو زنش فلان…

وقتی بند تصنیف اموال امضا میشه اما مرد چیزی به نام زن نمیکنه و واسه چند روز اقامت خانواده یه خانم ای ...

راستشو بگم 

دارم سکته می‌کنم کاش نمی‌دادم

دیگه بایستی قبلش به همچین چیزی فکر میکردی حالا هم که واسه همچین چیزی سرت رو که نمیبره تهش چندتا داد میزنه کلید هم نمی‌ده شما هم جواب نده چون مقصر بودی فقط مظلومانه رفتار کن جمع میشه انشالله 

بنظرم بشین صادقانه به همسرت بگو بگو در طی سال به اندازه ده روز از اون خونه حق دارم که بخام اجازه بدم ...

میترسم زنگ بزن به بابام ادم خیلی عصبی هستش 

دیگه بایستی قبلش به همچین چیزی فکر میکردی حالا هم که واسه همچین چیزی سرت رو که نمیبره تهش چندتا داد ...

اخ‌‌ هر یک سال میرفتم 

بلهچاره دیگه ای نیست.و من باشم قشنگ میگم که چند روزی در سال کلید خونه رو میخام و این حق رو دارم.شما ...

چاره چی اما میترسم شوهرم دست بزن داره

اگه این خونه مال بابات بود...شوهرت و خونوادش مطمین باش مدام تقاضا میدادند و می رفتند...دنیای عجیبی ه ...

واقعا 

2790
2778
2791
2779
2792