2777
2789
عنوان

اگه شوهرم بفهمه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
دیگه همیشه همینه یه چی که میخوای کسی نفهمه به قول شوهرم خودش بود می‌کشه احتمال هم داره فهمیده باشه م ...

شاید آما نع چون مطمئن دعوا میکنه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

دیگه همیشه همینه یه چی که میخوای کسی نفهمه به قول شوهرم خودش بود می‌کشه احتمال هم داره فهمیده باشه م ...

دوسه بار میخاست خونه رو بفروش بخاطر خانواده 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قرص مسهل به خورد شوهرت بده چند روز حالش بد شه سفرش عقب بیفته

جدی

دوسه بار میخاست خونه رو بفروش بخاطر خانواده

پس چه جرعتی داشتی شما خیلی بده آدم اینجوری بین خانوادش و همسرش گیر کنه صلوات میفرستم برات به خیر و خوشی حل بشه ولی تجربه باشه برات دیگه همچین کاری نکنید 

2790
2778
2791
2779
2792