2777
2789
عنوان

خیانت همسرم رو بر ملا کردم

1312 بازدید | 49 پست

دوستانی که در جریان زندگی من بودید و اونا هم که نیستن تایپ قبلی هام رو بخونه .امروز گوشیم رو گذاشتم تو ماشین و گفت میخا برم دکتر منم حال روحیم داغون  و تو دلم حسی بود که خبریه بلاخره بعد سه ساعت اومد وقتی رفتم سر وقت گوشیم که در حال ضبط مکالمه بوده متوجه شدم که زنی سوار ماشین شده و رابطه در داخل ماشین داشتن .منم هم اومدم خانه پدر م و به خونه برادر شوهرم رفتیم و گفتم من نمی یام .اگه صیغه باشه دادگاه برا من چکار میکنه و اگه  دوست بودن و رابطه داشته چه حکمی بریده میشه .تو رو خدا برام دعا کنید دارم سکته میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر  ضبت کردن صداش میتونه تزت تشکر کنه

چی میگفتن که فنمیدی رابطه دارن؟

همونجا سوارش کرده بود؟ یا دوست دخترش بود؟

به هرحال مدرک معتبری نیس‌ ضبت صدا

خودت هرکار کردی دادگاه حقی‌بهت نمیده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

با ۱۶ سال زجر و دو بچه آخرش کارم به جدایی کشید .مهریه ام رو اگه زنا کرده باشه بهم می دن؟

به هیچ عنوان نمیتونی ثابت کنی زنا کرده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱