2777
2789
عنوان

خیانت همسرم رو بر ملا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 49 پست
چطوری بهم می دش یک جا یا ماهی یک سکه .کارمند هستش ماهی ۲۰ میگیره

سالی یک سکه متاسفانه

میده و میتونه بگه طلاقتم نمیدم و هیچوقت طلاقت نده مگر اینکه ببخشی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

خدا به دلت صبر بدهفهمید متوجه شدی چیکار کرد؟ افتاد به غلط کردن؟چرا تو ماشین حالا کثافتاپس‌عده ش تازه ...

می تونه اگه صیغه اش نیست سریع برن صیغه اش کنن باید برگه ای چیزی داشته باشن ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می تونه اگه صیغه اش نیست سریع برن صیغه اش کنن باید برگه ای چیزی داشته باشن ؟؟

نه

بگه یه روز تو خونه دوتایی باهم خوندیم

دادگاه قبول میکنه 

شاهد و کاغذم نمیخواد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

یا خدا فکر کردم الان دادگاه سنگ سارش میکنه

نه متاسفانه

دوستم همین چیز‌ دید 

شوهرش گفت سااقت نمیدم سالی یک سکه شد و هرکاری کرد نتونست طلاق بگیره

بعد ۴ سال بخشید و جدا شدن

نهبگه یه روز تو خونه دوتایی باهم خوندیمدادگاه قبول میکنه شاهد و کاغذم نمیخواد

ای داد بیداد من بدبخت رو کسی حرفم رو قبول نمی کنه اونوقت اونا بدون شاهد حرفشون قبوله دارم سکته میکنم

نه متاسفانهدوستم همین چیز‌ دید شوهرش گفت سااقت نمیدم سالی یک سکه شد و هرکاری کرد نتونست طلاق بگیرهبع ...

خدایا کاش ما زنهای پاک رو هیچوقت آفریده نمی کردی خیلی صربه سنگینیه باورم نمی شه کل این شهر می شناسنش

ای داد بیداد من بدبخت رو کسی حرفم رو قبول نمی کنه اونوقت اونا بدون شاهد حرفشون قبوله دارم سکته میکنم

صیغه شاهد و کاغذ نمیخواد

لفظی بگن قبوله 

حق طلاق هم با مرده

تا وقتی ثابت نکنی جونت در خطره و خونه و وسایل نداری و آواره ای و اینا نمیتونی کاری کنی

خونه هم ترک کنی کیره عدم تمکین میگیره کارشناس میادمیبینه خونه نیستی ولی خونه و و سایل  وجود داره حکم عدمتمکین بگیره هم میتونه اجازه زن دوم بگیره هم میتونه نفقه ت زو قطع کنه

سکه هم قسطی میشه تا ماهی ۲ تومن خیلی‌پولدار باشه تا ماهی ۳-۴

یه وکیل خوب بگیر

بچه نداری ولی با طلاق‌ندادنت میتونه تحت فشارت بداره

دختر داییم ۱۴ ساله  تنوز طلاق نگرفته ازشوهرش خبر نداره کلن ولی حق طلاق با شوهرش بود شوهرش گفت اینقد طلاق نمیدم موهات رنگ دندونات شه

فقط وکیل خیره بگیر اشتباه نکنی هیچ اطلاعاتی نداری

صیغه شاهد و کاغذ نمیخوادلفظی بگن قبوله حق طلاق هم با مردهتا وقتی ثابت نکنی جونت در خطره و خونه و وسا ...

من اصلا پام به این جور چیزا وا نشده اما اون هفت خطه روزگاره کلا در این زمینه استاده .وکیل می تونه برام چکار کنه ؟صدا رو بزارم تو فلش ؟؟؟

خدایا کاش ما زنهای پاک رو هیچوقت آفریده نمی کردی خیلی صربه سنگینیه باورم نمی شه کل این شهر می شناسنش

تو این مملکت هیچ حقی نداری اگه حق طلاقو ازش نگرفته باشی

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
شما بگید چکار کنم .؟بابام میگه هیچ کاری باهاش نداشته باش تا اول باهاش حرف بزنیم و فقط طلاقت بده و خل ...

به من بگو فهمید مه فهمیدی چیکار کرد