2777
2789
عنوان

خیانت همسرم رو بر ملا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 49 پست
چرا اخه

ضبط صدا میگن جرمه ... باید چند نفر شاهد عینی باسه...تازه پسر عموی من از زنش فیلم و عکس و چت مورد دار داشت با دوس پسراش گفتن قبول نیس باید درحین اون کارا ببیننشون

کارما💫    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۱۶ سال زجر و دو بچه آخرش کارم به جدایی کشید .مهریه ام رو اگه زنا کرده باشه بهم می دن؟

ملک و املاک سند ب نام داره یا ن

اگه نداره ک اصلا مهریه هیچ در نظر بگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بخاطر ضبت کردن صداش میتونه تزت تشکر کنهچی میگفتن که فنمیدی رابطه دارن؟همونجا سوارش کرده بود؟ یا دوس ...

اخه صداشون واضح هست تو ماشین هستن .دارم آدرس دختر رو پیدا می کنم .

با ۱۶ سال زجر و دو بچه آخرش کارم به جدایی کشید .مهریه ام رو اگه زنا کرده باشه بهم می دن؟

مهریه که در هرصورتی حقته هیچ کس نمیتونه مهریه رو از زن سلب کنه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اخه صداشون واضح هست تو ماشین هستن .دارم آدرس دختر رو پیدا می کنم .

واضح باشه مدرک حساب نمیشه صدا

چی میگفتن؟ دوست دخترشه؟ یا زن خراب سوار کرد؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

ضبط صدا میگن جرمه ... باید چند نفر شاهد عینی باسه...تازه پسر عموی من از زنش فیلم و عکس و چت مورد دار ...

اخه کی می یاد پیش کسی دیگه  غلط کاری چقدر من این چند مدت فوحش و کتک خوردم میگفت تو بد گمان هستی

پس هیچی به من تعلق نمی گیره چقدر حق زنها یی مثل من خورده میشه

بله وکیل ۵۰ سال سابفه کار مشاوره گرفتم گفت سندی ملکی ماشینی بنام داشت نهر میگیری

نداشت اینقدر برای هر سکه میکشوندت دادگاه مله بالا پایین کنی تا خسته بشی اخر سر ۵۰ یا ۱۰۰ جیلیونی توافق کنی جدا بشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بهش میگفت من سه ماهه طلاق گرفتم بعد با شوهر منم چند بار رابطه داشته

خدا به دلت صبر بده

فهمید متوجه شدی چیکار کرد؟ افتاد به غلط کردن؟

چرا تو ماشین حالا کثافتا

پس‌عده ش تازه تموم شده میتونه بگه صیغه م بوده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

2790
2778
2791
2779
2792