2777
2789
خب. اره کامل میدونم

بعد پسرداییمو بردن خواستگاری و قبولش کردن ..من خودم خبر داشتم و به شوهرم نگفتم یهو خواهرم برداشت جلو شوهرم گفت آمنی فلانی رو هم داماد کردن.....بعد شوهرم گفت مشکلی نیست یه مسئله قدیمیه و من میدونم آمنیا نمیخواسته و تموم شده رفته اونم خوشبخت بشه..

یهو خواهرم برداشت گفت به جون بچم من به امنیا پیام دادم گفتم این فلانی رو نخوا با من دعوا گرفته و گفته میخوام......

😢😢😢منو میگی رنگ به رنگ میشدم 😨😨😨😨

شوهرمم شوک.......خیلی ناراحتم همش از سمت خانواده خودم ضربه میخورم

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد پسرداییمو بردن خواستگاری و قبولش کردن ..من خودم خبر داشتم و به شوهرم نگفتم یهو خواهرم برداشت جلو ...

ميشه داستانتونو واسه منم تعريف كنيد😔

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
بعد پسرداییمو بردن خواستگاری و قبولش کردن ..من خودم خبر داشتم و به شوهرم نگفتم یهو خواهرم برداشت جلو ...

بلاخره یکی پیدا شد واسش؟ چرا باید اینجور بگه؟؟؟؟ این خواهرت ک میخواد زن پسر عموت بشه؟

تنهایی سخت.کسی رو ندارم

فکر کردم متاهلی یادم رفت، انشاالله خیلی زود جور میشه بری، من دوران دانشجویی چند بار تو قرعه کشی دانشگاه اسمم دراومد

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
بلاخره یکی پیدا شد واسش؟ چرا باید اینجور بگه؟؟؟؟ این خواهرت ک میخواد زن پسر عموت بشه؟

نه خاک به سرش خیرسرس خواهره بزرگمم هست ولی اندازه نخودی عقل نداره ک نباید اسم اونارو جلوی شوهرم بیاره😤😤😤😤😤😤😤😤باز هنوز داشت واسه من توضیح میداد ک فلانی رفته دیگه مثلا کیا رفتن تو مجلس خواستگاری اخرش بهش اشاره دادم ک نگو ولکن نبود اصن

فکر کردم متاهلی، انشاالله خیلی زود جور میشه بری، من دوران دانشجویی چند بار تو قرعه کشی دانشگاه اسمم ...

واقعا اینقد گفتم دوس پسرم. توام میگفتی دوس پسرش.میگی فکر مردم متاهلی؟؟؟؟؟😂

پسرداییم نامزد عقدی سابقم بود😢یه ازدواج الکی و مسخره ک فقط مهرطلاق خورد تو پیشونیم

خب بعدش از خواهرت نپرسيدي چرا اين حرفو زده؟!

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

اره یکی عین خودش بی فرهنگو البته اونم نمیدونه این چ خنگولیه شاید بعد عروسی کردنش پشیمون بشه😂😂😂😂😂اینا نمیزارن از خنگولی این بفهمن میخوان سریع بعد محرمی عروسیش بگیرن

نه خاک به سرش خیرسرس خواهره بزرگمم هست ولی اندازه نخودی عقل نداره ک نباید اسم اونارو جلوی شوهرم بیار ...

واقعا ک نخود تو سرش نیست؟ چرا اخه ی حرف اینجوری بزنه. شوهرت چیزی نگفت دیگه؟؟؟