2777
2789
من نگفتم چيزي بله شايد خانم باشه اما تو دو سال دو ماه عضويت الان متوجه اشتباهشون شدن، اول خيلي ...

پيش مياد خيلي اينجوري

خودتو ناراحت نكن عشقم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
پيش مياد خيلي اينجوري خودتو ناراحت نكن عشقم

ناراحت نميشم، ميگذره ، خوب يا بد من فقط هر توهيني رو عينشو گزارش ميزنم، مجازي يا حقيقي برام مهم نيست، اشتباه كردن درست جواب بدن، مد شده جديدا فرافكني ميكنن نفرين وتوهين، اصلا نميتونم هضم كنم بابت چي توهين كرد، من فحشم بهم دادن جواب ندادم 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نميشم، ميگذره ، خوب يا بد من فقط هر توهيني رو عينشو گزارش ميزنم، مجازي يا حقيقي برام مهم نيست ...

خيلي خوب دركت ميكنم

ولي يادت باشه خدا جاي حق نشسته هميشه

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
خيلي خوب دركت ميكنم ولي يادت باشه خدا جاي حق نشسته هميشه

من خيلي مواظبم چي ميگم، خيلي وقتا پستي كه نوشتم نفرستادم كه مبادا كسي ناراحت شه ، اما ديشب اصلا هنگ كردم من چه حرف بدي زدم كه يهو بهم بگن بي شخصيت بي فرهنگ درسته معلوم نيست اون كيه اما همه ادميم، بله خدا جاي حق نشسته و غير از اين نيست، من 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

من خيلي مواظبم چي ميگم، خيلي وقتا پستي كه نوشتم نفرستادم كه مبادا كسي ناراحت شه ، اما ديشب اصلا هنگ ...

عشقي جون اونايي كه بايد شمارو بشناسن ميشناسن

شنونده بايد عاقل باشه

من كه خودم كلي دوستت دارم😍