2777
2789
عنوان

از خونه فرار کنم کجا برم💔😭😭

714 بازدید | 29 پست

از دست مامانم بابام خسته شدم فقط خواهر کوچولومو دارم با مرغ عشق کوچولوم..اگه تاحالا دووم آوردم فقط و فقط به خاطر اونا بوده.. رفتم خونه مادربزرگم سرم داد میزنه منم باهاش عادی حرف میزنم میگه داد نزن فحش ناموسی میده کتکم میزنه بهش گفتم ولم کن بی‌شعور زنگ زده به مامانم میگه بچت داره فحشم میده اومدم خونه خودمون بلکه کمی  آسایش داشته باشم همینکه اومدم خونه کتکم زد به بابامم نمیتونم بگم بابام یه مرد خوب و عالی اگه بهش بگم مامانمو میکشه مامانمم منو میکشه اگه فرار کنم میتونن پیدام کنن؟ 

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابات بگو خب یا برو خونه خانواده بابات

از خانواده بابام فقط بابام خوبه پسر عمم که ١٢ سالگی بهم تجاوز کرد به بابامم نمیتونم بگم 

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

فرار چی بچه شدی؟😂نکن این کارو عزیزم بدبخت میشی درکت میکنم سخته

بخدا خستم فشار درس مدرسه خانواده...

یا خودکشی میکنم یا فرار

مگه چیکار کردی کتکت زدن؟

گفتم که 

خدا مادر بزرگت رو ذلیل کنه

دقیقا.ً

خب نرو خونه مادربزرگت بعدم چرا میخوای از مامان بابات فرار کنی میگی بابات خوبه ک؟بجای این‌چیزها برو دوست برای خودت پیدا کن یا اگ دوستی داری برو باشگاه و سرخودتو گرم کن انقدر انرژی منفی به خودت نده

خب نرو خونه مادربزرگت بعدم چرا میخوای از مامان بابات فرار کنی میگی بابات خوبه ک؟بجای این‌چیزها برو د ...

خستم چون نمیتونم به بابام بگم..دوست دارم نمیزارن از خونه بیرون برم خستم 

با فرار شرایط بدتر میشه والا شرایطت از من که بدتر نبود از بچگی از دستشون افسرده شده بودم ولی چه میشه ...

هل بلایی سرم بیاد هیچ اشکالی نداره فقط اینجا نباشم 😭