2777
2789
عنوان

از خونه فرار کنم کجا برم💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 29 پست
دوام بیار اگه جا بزنی زندگیت خراب میشه بخاطر آیندت تصمیمای بچه گانه نگیر فردا راحت بهت تهمت بزنن

واقعا خستم نمیدونم چیکار کنم خدایا 

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جا دنیا به جز خونه خودتون 

سرنوشت یا دور از جانت ،مرگه 

یا اعتیاد و حتماااا تجاوز 

بشین سرجات ،احترام مادرت نگه دار 

سر به سرشون نزار 

آبروی پدرت نبر 

از غصه دق می‌کنه 

کتاب بخون 

و به خدا نزدیک بشو 

که شیطان آنقدر دورت نچرخه تا وسوسه ت کنه

با بابات صمیمی شو باهاش دردل کن

اگه میشد زودتر میکردم نمیشه 

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

به بابات بگو  حالم خوب نیست حداقل برارین باشگاه یا پیش دوستم برم تنهایی داره دیوونم میکنه

و البته  سعی کن  اعتماد خانوادتوجلب کنی اگه ازت یه آتو بگیرن   دیگه همه باهات لج میشن

پسر عمه بیشرف چن سالش بود  بکارتت رفت؟

به بابات بگو حالم خوب نیست حداقل برارین باشگاه یا پیش دوستم برم تنهایی داره دیوونم میکنهو البته سع ...

پسرعمم اونموقع ١۵ سال‌ بود بکارتم نه 

چند سالته گلم؟

١۶

خیلی سخته با خود کشی و اینا فقط خودتو بدبخت میکنی همچی درست میشه عزیزم به بابات نگاه کن که مهربونه د ...

واقعا تنها راهی که دارم خودکشی کار دیگه ای از دستم بر نمیاد 

واقعا تنها راهی که دارم خودکشی کار دیگه ای از دستم بر نمیاد

تو با خودکشی  اون دنیاتو خراب میکنی می تو جهنم 

دومنم همچی درست میشه بلاخره از یه جایی امید داشته باش 

شاید یه همسر عالی کردی مثبت فکر کن

مامانا بجای اینکه دوست بچه شون.باشن.والا شدن دشمن....بعد بچه یه اتفاق براش بیفته میگن ما کم نذاشتیم......بهترین راه به پدرت نزدیک بشو ازش بخواه یه کلاس که دوست داری ثبت نام کنه وقتت پربشه...فرار از خونه عاقبت خوبی نداره