florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5796 عنوان کنکوری نمیخوام باشم دیگههه🥲😭 82 بازدید | 8 پست هی دارم سست میشم تو درس خوندنهی بی انگیزه میشم میگم اگه نشد چیمث سگ از پشت موندن وحشت دارم و منی که از دهم خودمو پاره کردم خدایی دیگه یه سال دیگه ام حقم نیست بمونم😭😭😭میترسممممممم چیکار کنم😭 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1404/10/14 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_گرانبها عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 205 یادش بخیر دقیقا این دوران دی تا اسفند همه ناامید میشن اونی که میخونه میبره .من رتبم ۲۳۰۰ شد و همون رشته ای که میخاستم رفتم اگه بخونی پشت نمیمونی من یه سال خوندم این شدم اصلا پشت نمیمونی محاله .
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5796 نفهمیدم الان میخوای کنکور بدی یا قبلا دادی؟ نه امسال دوازدهمم و کنکور میدم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5796 یادش بخیر دقیقا این دوران دی تا اسفند همه ناامید میشن اونی که میخونه میبره .من رتبم ۲۳۰۰ شد و همون ر ... آره در وحشتناک ترین ناامیدی ام😭 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 515 من پشتم یعنی وحشتناکم؟! من از اول دبستان تاپ بودم، راهنمایی رتبه برتر خوارزمی و دبیرستان المپیاد ها بودم اما پشت موندم چون دقیقا جایی که باید فقط ادامه میدادم ناامید شدمناامید نشو فقط ادامه بده واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5796 من پشتم یعنی وحشتناکم؟! من از اول دبستان تاپ بودم، راهنمایی رتبه برتر خوارزمی و دبیرستان المپیاد ها ... پشت موندن روحیه میخواد تاب و توان میخوادمن اونو ندارم... درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 515 پشت موندن روحیه میخواد تاب و توان میخوادمن اونو ندارم... منم نداشتم شاید هم هنوز ندارم خدا خودش میچینه، بیخیال واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد