2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست
عزیزم تهران گرونتر از این حرفاست دکتر و بیمارستان ....من تو ۶سال کار کردن جمع کردم تا تونستم الان ما ...

این هزینه خا. ازاد هستن. میتونید برای پرونده قبل از بارداری  برید بهداشت محلتون.  اونجا پرونده تکیل بدید ازمایشکاه مشخص با بیمه تامین اجتماعی. وعرفی میکنن ازمایش بدید. رایگان تا اینجا. ایید فولیک و ویتامین د هم ذایگان میدن بهتون. .

طول بارداری هم میتونید همونجا بهداشت تحت نظر باشید  منخصص مطب زنان فک کنم ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست. هر ماه یبار .

که میتونید تو نت سرچ کنید. بعضی متخصص ها. بعضی روزا میرن بیمارستان  برید اونجا با هزینه کمتر ویزیت بشید.  پنج تا سونوی اصلی داره. قلب و ان تی و....که میانگین هرکدوم ازاد ی تومن میشه. ولی بیمارستان های تامین اجتماعی انجام میدن کاملا رایگان. فقط کمی شاید شلوغ باشه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حوبه خودت جواب سوالتو میدونی!همه کاربرا ک از رو احساس دارن نظر میدن و میگن بیار!بچه خرج داره. شما تو ...

اینجوری نگو عزیزم تو خرج خودم نموندم همسرم کار میکنه خودم هم بخوام برام کار فراوون پدرم و مادرم خیلی کمکم هستن پس خودخواه نیستم 

بله همه اطرافیان‌ من‌ناشکرن همه اطرافیان شما دست جمعی شکرگذار خیلیم منطقی

گلم من کاری به هیچکس ندارم 

زندگی خودم فقط برام مهم 

طبق دین و احادیث و قانون دنیا و کائنات تحقیق کنی 

تهش می‌رسی به حرف من

من چند روز ناامید شدم بابت یک مشکلی تو زندگیم 

دوباره امیدم به خدا زیاد شد 

جیبم پر پول شد هم امیدوارم هم شکرش میکنم حالا هرچقدر کم

شوهرم تاپیک زدم گرفتار با بیماری پدرش ولی یک سوم قبل گااااهی یک کار می‌ره 

ولی کارت من پر پول شد 

این من میگم برکت 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

این هزینه خا. ازاد هستن. میتونید برای پرونده قبل از بارداری برید بهداشت محلتون. اونجا پرونده تکیل ...

مرسی واقعا خدا بهت برکت و سلامتی بده با جیب پر پول و لب خندون

گلم من کاری به هیچکس ندارم زندگی خودم فقط برام مهم طبق دین و احادیث و قانون دنیا و کائنات تحقیق کنی ...

وآقا انرژی و شکرگزاری خیلی تاثیر داره من بارها به چشم خودم دیدم 

چه حالب نمیدونم قیمتارومرسی

امید وارم سنو دولتی پیدا کنید 

ولی این قیمت که میگم قیمت امسال واقعا همین 

خصوصی برین چندین برابر 

تهرآن اید ؟چکار باید بکنم بگید لطفا

سمنان هستم هیچی باردارشدی بر بهداشت منطقه تو گذرونده با میکنن همین تاریخ مراجعه رو هردفعه که بری بهت میگن قلب بچه رو هم هردفعه میگیرن با وزن وآزمایش سونوهم برات می‌نويسن کاری که متخصص میکنه رایگان اینجا 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
سمنان هستم هیچی باردارشدی بر بهداشت منطقه تو گذرونده با میکنن همین تاریخ مراجعه رو هردفعه که بری بهت ...

پرونده بازمیکنن

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
با یکم فکر میشه متوجه شد از بقیه خرجاش میزنه تا پوشک و لوازم بچه رو بخره!

نه اصلا من خودم سومی ذو تو راه دارم. تاحالا هیچ وقت هیچ کدوم چیزی که گفتین نبوده. حتی افرادی با وضع مالی خیلی متوسط هم این نبوده 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
وآقا انرژی و شکرگزاری خیلی تاثیر داره من بارها به چشم خودم دیدم

اره من دائم در حال گوش دادن به ویس و دوره های آموزشی هستم ربطی به موضوع نداره 

ولی دوره استاد عزیزی چهل ساعت آموزش خانواده موفق دارم گوش میدم واقعاااااااااا بی نظیر 

در مورد برکت صحبت کرده

کدوم بیمارستان گلم

عزیزم من مشهدم، همه بیمارستانای خصوصی قیمتش همینه اینجا با ۲-۳ میلیون نهایت اختلاف

تهرانم نباید اونقدر که دوستتون گفته باشه، یه بیمارستان خصوصی معمولی نه لاکچری تهران بیشتر از ۳۰ نمیشه