2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

44606 بازدید | 1208 پست

خانوما سلام من ۳۱ سالم و ۵ساله ازدواج کردم بچه نداریم مستاجریم و به تازگی ی ماشین خریدم معلم هستم ولی امسال دیگه نمیخوام معلمی کنم چون تو این ۱۴ سال تدریس حقوق خیلی کم بوده و توهین برام دیگه‌.خواستم بدونم شماها از داشتن بچه راضی اید؟سختی هاش چجوری؟شرلیطمو گفتم تا بهتر بتونید راهنماییم کنید.من به شدت از زایمان میترسم حقوق شوهرم میره برا بیمه و وام و قسط،از طرفی سنم میره بالا میترسم دیگه نتونم مادر بشم شماها جا من بودین چکار میکردین

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802

بحث طاووس و جور هندوستان  دیگه  هر چیزی سختی خودشو داره. ولی خوب بچه داشتن حس خوب و قشنگیهاش بیشتره 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
شما بچه بیارید خداروزی رسونه من همین اشتباهو کردم الان باید یکسره دنبالش باشم تا مگه خدا بهم بده 😔� ...

اخ آخ اینو به منم خیلیا میگن عزیزم بخدا نمیدونم چکار کنم 

میشه بیشتر بگید

از چی 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بچه همه زندگیه آدمه .شمارو نمیدونم ولی من کادر درمان بودم به خاطر بچه قید کارو زدم والانم راضیم تو ک ...

منم معلم ام و امسال دیگه نمیرم گلم واقعا تباه شد عمرم بخاطر پول کم ....بچه زندگی آدم میفهمم ولی نمیدونم بیارم یا نه تو این گرونی 

2801