2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست

از نظر من ک مامان دوتا بچه هستم بنظرم بچه تا وقتی مدرسه رفتنش شروع بشه خرج اوجور ترسناکی نداره ک ازش بترسین و تنها ب این دلیل از بچه اووردن منصرف بشین شما ازدواج کردیم و بچه حاصل عشق و زندگی مشترک شما میشه ک با وجود مسولیتش خیلی شیرینه هرچقد بیشتر بگذره از ازدواجتون سختر میشه واسه بارداری و آستانه تحملتون چون با بالا رفتن سن اکثرا انرژی و حوصله سال پیششون رو ندارن

بستگی بخودتون داره دیگه

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سختی های دوران بارداری و زایمان فرد ب فرد فرق داره. یکی بارداری و زایمان یکی سخته یکی اسون پس ن ...

بله عزیزم روش ها رو میدونم به شدت گرونن دوستم تازه زایمان کرد رفت خصوصی تهران دکتر ۵۰ دستمزد خواست ۴۰ هم بیمارستان نتونست بره رفت میلاد مرد و زنده شد از بس بد بود

اگه قسط و واستون زود تموم میشه به نظرم اونا رو تموم کنید بعد بیارید . البته اینم بگم ما هم قبل بچه ...

چه خووووووووب

اینم زیاد شنیدم بعد آوردن بچه دوم برکت توی زندگیمون دیدیم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

از بی پولی چه کنم عزیزم تو این گرونی چجوری خرج دکتر بیمارستان بدیم بخدا گرون

عزیزم بخدا باردار نشی باید چندین برابر هزینه کنی ، چقد درد بکشی، چقد قرص و امپول که بدنتو داغون میکنه ، با روحیه ی داغون 

الان اگه نابارور باشی ، هردفعه فقط دو ملیون هزینه ی ازمایشت میشه ، آی وی اف هم دردناکه هم هزینه بر و هم فرسایشی

وقتی خودت میتونی طبیعی و راحت باردار بشی ، چرا میخوای این نعمت رو از خودت بگیری

تا روزی چی باشه روزی همون شیر مادر دیگه وگرنه کی بچه دار شده پولدار شده که ما بشیم

روزی خیلی چیزا میتونه باشه. میتونه اولاد و نسل صالح باشه. که خدای نکرده از خودمون دریغ میکنیم. میتونه محبت و یا دارایی باشه.   روزی خیلی چیزا معنی میشه بنظرم 

ولی من ندیدم تاحالا کسی با بچه دارشدن فقر شده باشه. اگر پولدار نشده فقیر هم نشده.  میبینی طرف درامدش تغییری نکرده  بعد بچه ولی کلی پول پوشک و لباس و وسایل بچه میده همون نون قللیم سر سفره اش هست  این همون برکت هست دیگه غیر اینه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
تا روزی چی باشه روزی همون شیر مادر دیگه وگرنه کی بچه دار شده پولدار شده که ما بشیم

نه همش پول نیست عزیزم 

همیشه روزی نمیشه گذاشت رو حساب پول 

خیلی چیزای دیگه روزی بچس 

همون شیری که میدی باید ی چیزی بخوری که شیر داشته باشی 

و خیلی چیزای دیگه

اما خب برا پولم گفتی  خب اگه پولدارم نشدن فقیرم نشدن شدن؟ 

تاحالا دیدی بگن فلانی بچه اورد بدبخت شد فقیر شد ؟

همین روزیه دیگه 

یک خادمی هست جای مشجد خونمون 

از اینکه هیجا نداره اومده تو مسجد زندگی میکنه ۵ تا بچه داره تازه یکیم تو راهه 

اون خیلی پولداره؟ 

مگه بچه میارن پولدار شن؟ 

از ما گفتن بود خودت مثل  چی پشیمون میشی دیر بجنبی

ببخشید طولانی شد ♥️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم بنظر من بیار اول و آخر شما یک بچه باید بیارین مخصوصا اینکه سنتون داره بالا می‌ره بخاطر حقوق و ...

منم دقیقا مثل شمام از دومی میترسم بااینکه خونه ماشین زمین داریم اما از اینده اش میترسم و هرگز باردار نمیشم

از نظر من ک مامان دوتا بچه هستم بنظرم بچه تا وقتی مدرسه رفتنش شروع بشه خرج اوجور ترسناکی نداره ک ازش ...

منم زیاد شنیدم تا قبل مدرسه خرجی بچه نداره 

الان پسرم واقعا خرجی نداره 

منم آدم سخت گیری نیستم 

لباس مارک یا اسباب بازی خاصی براش بگیرم 

لباس و اسباب بازی تا الان بابام زحمتش کشیده 

شیر خشکی نبود 

پوشک زود گرفتم 

اسی از این لحاظ تو فکر نباش 

خرج دکتر جور میشه تویی و چند سنو و مکمل 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

عزیزم بخدا باردار نشی باید چندین برابر هزینه کنی ، چقد درد بکشی، چقد قرص و امپول که بدنتو داغون میکن ...

درست میگی عزیزم از ترس نمیدونم چکار کنم حس میکنم گناه داره بچم بیاد و نتونم کاری کنم براش دق میکنم اگر اذیت بشه چون من آوردمش به دنیا