2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست

زایمانش هر چی سخت باشه زود تموم میشه 

من پارسال ۲۲ سالم بود زایمان کردم

ولی بچه داری خیلی سخته و صبر و اعصاب خیلی میخواد

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم بنظر من بیار 

اول و آخر شما یک بچه باید بیارین 

مخصوصا اینکه سنتون داره بالا می‌ره 

بخاطر حقوق و قسط هاتون میتونید قناعت کنید و برنامه ریزی که خودتون ماشاالله بهتر بلدین.

من دوستم مستاجر دومی باردار 

من خودم وضع مالی مون خوب نبود 

با یه دنیا اومدن بچم شوهرم پیشنهاد کاری خوبی بهش شد و ارتقا پیدا کرد 

اعتقادش این خدا می‌رسونه

ولی برای دومی خیلی محتاط تر هستم 

هرچی سر اولی یهویی تصمیم گرفتم 

دومی به شک افتادم 

از بابت بچه داری و تامین آینده دومی میترسم 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سختی های دوران بارداری و زایمان   فرد ب فرد فرق داره.  یکی بارداری و زایمان یکی سخته  یکی اسون  پس نمیشه نسخه بپیچیم براکسی پیش پیش 

اما اکثر. تا سه ماهه اول. حالشون بده و ویار و ...دارن بعدش بهتر میشه. بلاخره میخصص و ماما و دوا و دارو ام پیشرفت کرده. که کمک میکنه بارداری اسان ترژ ب امید خدا داشته باشید .

زایمانم الان کلی زایمان بی دردداریم که با ذوش های مختلف کمک میکنن درد کمتری بکشین

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

اگه  قسط و واستون زود تموم میشه به نظرم اونا رو تموم کنید بعد بیارید . 

البته اینم بگم ما هم قبل بچه دار شدنمون وضع مالی خوبی نداشتیم البته خونه داشتیم ولی هیچ پس اندازی نداشتیم حقوق همسرم رو هم بموقع نمی دادن. منم نگران بودم.  ولی بعد بدنیا اومدن پسرم اوضاع مون خوب شد خدا رو شکر. حتی تونستیم ماشین هم بخریم. 

بعد بدنیا اومدن دخترم هم شکر خدا باز زندگیمون بهتر شد . 

ببین واقعا شرایط سخته اما این شرایط هیچ وقت درست نمیشه مطمعن باش

منفی فکر کنم و ناامید باشم که هیچوقت نمیتونم بیارم بنظرم بالاخره درست میشه و ظالم ها گیرن

زایمانش هر چی سخت باشه زود تموم میشه من پارسال ۲۲ سالم بود زایمان کردمولی بچه داری خیلی سخته و صبر و ...

بله دقیقا همینطور 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

اگه قسط و واستون زود تموم میشه به نظرم اونا رو تموم کنید بعد بیارید . البته اینم بگم ما هم قبل بچه ...

عزیزم وام ودیعه مسکن گرفتم ۵ سال تازه دو قسط دادیم خیلیه .

از سختی هاش و خوبی هاش

من چندین سال منتظر بودم دکتری نبودکه نرفته باشم خیلی سختی کشیدم ای وی اف کردم ولی انقدر مادربودن شیرینه که برگردم عقب بازم حاظرم اون سختیارو بکشم خیلی زحمت داره نگهداریش ولی یه لبخند که بهت میزنه قندتودلت آب میشه من باشم تو شرایط شما بچه رو انتخاب می‌کنم 

هرچی دیرتر بشه امکان بچه دار شدنم سخت تر میشه و سن هم بالا میره .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !