2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست
روزی بچه با خداست نگران نباشدخترم به دنیا اومد وضعمون کلی خوب شد باردارشدم دوباره وضعمون خوب تر شد

وای چه خوب 

یعنی منم به امید خدا با برنامه ریزی از لحاظ روحی و جسمی آماده بودم دومی خواستم بیارم به لطف و یاری خدا همه چیز بهتر میشه 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی حالیشون هست آخه ی دوستی داشتم می‌رفت بهداشت نفهمیدن حامله است فکر کن تا ۶ ماه نفهمیدن

والا جایی که من میرفتم خیلی حالیشون بود این یه باور غلط که جاافتاده از کتر زنان که کلی پول میگیره زورش میاد درست بررسی کنن دقیق تر ریزبین ترن سرهرچیزی کمترین چیزی رو میپرسن جانیوفته من سرسومی رسما بهداشت رفتم بجزیک بار متخصص رفتم

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
بله عزیزم روش ها رو میدونم به شدت گرونن دوستم تازه زایمان کرد رفت خصوصی تهران دکتر ۵۰ دستمزد خواست ۴ ...

فک‌ نمیکنم این همه باشه، من ماه پیش بیمارستان خصوصی سزارین کردم با اتاق خصوصی، ۲۰ میلیون میشد چون بیمه تکمیلی داشتم ۱۵ بیمه بهم پس داد کلا ۵ تومن دادیم، به دکترم پول جدا ندادم!

رحم مادر گنج نداره ک میگین بچه خودش روزی میاره.اگ عقل داشتین اینو نمیگفتین تکلیف این همه بچه کار و آ ...

انشاالله خدا به خودت عقل بده متوجه بشی درکش کنی☺️

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱