مادر شمام هر وقت منافعش ميطلبه سمتتون مياد؟مادرشمام هميشه از ديدن تنهايي تون لذت ميبره؟
مادرشمام چشمشو رو همه خوبيايي كه بهش كردين ميبنده و از غريبه ها در مقابل شما دفاع ميكنه؟مگه ادم ميتونه انقد با بچه خودش بد باشه..اونم فقط از روي عقده هاي شخصيش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مادرم نه خدارو شکر واقعا مادره ..ولی پدرم پدر نیست مثل مادر شماست و الانم تو زندگیم نیست دیگه لیاقت مارو نداره نفهمید بچه پدرمیخواد محبت میخواد اینارو نفهمید الانم اگه بفهمه من خبر ندارم و حتی خبر داشته باشمم دیر شده دیگه من شدم یه ادم بزرگ دیگه بهش الان احتیاج ندارم مامانمو داداشم واسم پدر شدن دیگه نمیخوام نباشه هیچوقت بره به سلامت...
خوب سعی کن کمکش کنی از مادرت به دل نگیر. من خودم مادرم و میدونم بچه جزوی از وجوده ادمه مگه تو میتونی دستتو بزاری رو اتیش . بچه هم تکه ای از وجوده مادره اگرم کاری کرده ندونسته هیت همونطور که ما بعضی وقتا ندونسته دستمونو میبریم یا میسوزونیم. بهش بگو باهاش حرف بزن
خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.
دقيقا همه اين تنهايي ها رو كشيده واز ديدنش در من ارضا ميشه
خوب تو الان جوون و قوی هستی . ریشه مشکل رو میدونی ، آگاه هستی و میتونی راه چاره و یا حداقل تحملش رو پیدا کنی . و مهمتر از همه اینکه نذاری مثل مادرت بشی . یعنی نذاری این حالات رو زندگی و روحیه ت تاثیر بذاره . انتقال دادن به اولادت که جای خود داره ... ما در واقع نیاز به هیچکس نداریم .
خوب سعی کن کمکش کنی از مادرت به دل نگیر. من خودم مادرم و میدونم بچه جزوی از وجوده ادمه مگه تو میتونی ...
نميدونين جطوري منو ميفروشه ...من چطوري به خاطرش تو روي همه وايسادم ولي باز موقعيتش كه پيش مياد انگار نه انگار قبلا من بودم كه....خيلي پستي ميخواد خيييييلي
آخرین بار که از دست همسدم دلخور بودم رفتم خونه بابام پدرم چشم تو چشم به من گفت از خونه من برو بیرون ابنجا جای دوتاخواهر محردته من تو و دوتا بچتو حتی یک روز نگه نمیدارم یه دوز بعدشم رفت مکه