banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 عنوان کیاا کودک درونشون فعاله??? 1835 بازدید | 124 پست اوناییی که کودک درونشون فعاله خیلی احساساتی هستن.حاشیه ایی نیستن.زود میبخشن. راحتن و دوست دارن باهمه دوست بشن.دورو نیستن.شادن....ولی خیلی ضربه میخورن.چون خیلی ساده هستن.تا حالا شده همسرتون بهتون بگه بچه??? هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 1396/07/24 | 16:52 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلار18 عضویت: 1390/10/22 تعداد پست: 9684 من...مثلا دیشب طی یک عملیات با سس موشکی بهش حمله کردم😂😂😂 فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
ایلار18 عضویت: 1390/10/22 تعداد پست: 9684 ولی راست میگی..اینجور آدما حساس ترن فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
گل_پری عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 984 اخ گفتي دقيقا خصوصيات منه..مامانم ميگه واي اين پشت سرت چقد حرف زده باز جواب سلامشو ميدي..براحتي ميبخشم.، عاره شوهرمم بارها شده بهم گفته اين بچه بازيا چيه.. بخاطر همين يكم دارم ازش دور ميشم متاسفانه ب اجبار.. خدايا مرسي عشقمو آفريدي...
sloves عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1975 انقدر بهم گفته بچه که دیگه بچه نمیخواد منم بهش میگم بابایی دوس دالم
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 من...مثلا دیشب طی یک عملیات با سس موشکی بهش حمله کردم😂😂😂 😄😄😄😄 منفجر شدن?? هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2907 نه نگفته ... ولی من خیلی کودکم درونم فعاله بعضی اوقات دلم نمیخواد فعال باشه ها ولی خب نمیخابه اصن علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 واس من قسمت شیطنتش خیلی فعال 😕 یه حالی میدهههههه😀 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
sam_arena عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 1361 من هستم✋ جز مورد آخر ضربه خوردن و خیلی احساساتی بودن بیش از حد و در عین حال که اخلاق درونم یا به اصطلاح کودک درونم زندست که بیشتر منظور لطافت قلب و روح هست از این لفظ ؛هواسم هست ضربه نخورم از اطرافیان و ضربه نزنم
raha230 عضویت: 1394/02/20 تعداد پست: 2505 من کووودک درونم خیلییییی فعاله شوهرم همیشه میگه هیچوقت بزرگ نشو الان پسرم دوماهشه میخوابه میرم تو اتاقش با وسایلاش ور میرم 😀😀😀😁خلاصه کلی بچه بازی در میارم 👼پسرم تاج سرم 👼
hajar5 عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 7247 من هاپوی درونم فعاله....بلانسبت هاولی خیلی زودعصبی میشم.جدیداهم خیلی کم طاقت شدم یکی بهم یه چیزبگه توجه نمیکنم طرف کیه میتوپم بهش.مامانم اینامیگن بچت بدنیامیومداطرافیان راحت میشدنا
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 ولی راست میگی..اینجور آدما حساس ترن خیلی زیاد هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ