2777
2789
عنوان

کیاا کودک درونشون فعاله???

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ گفتي دقيقا خصوصيات منه.. مامانم ميگه واي اين پشت سرت چقد حرف زده باز جواب سلامشو ميدي..براحتي مي ...

خیلی بده.یعنی ادم باید کینه ایی باشه?یا مخ خودشو بخوره که فلانی چرا اینکارو کرد???یا افسرده و عصا قورت داده باشه???وایییی منم میترسم.کاری کنن که ازش دور بشم😢

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
من هاپوی درونم فعاله....بلانسبت ها ولی خیلی زودعصبی میشم.جدیداهم خیلی کم طاقت شدم یکی بهم یه چیزبگه ...

سه ماه اول بارداری بدن هورمون سگی تولید میکنه البته ببخشیدها همه این جورین خخخ

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
انقدر بهم گفته بچه که دیگه بچه نمیخواد  منم بهش میگم بابایی

ناراحت نمیشین بهتون میگه بچه ایی??

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

من 😊

ولی شوهرم چون از خودم خیلی احساسی تره خیلی این روحیه ام رو دوس داره..

مثلا یکی از تفریحاتمون آینه که همیشه باهم کارتون میبینیم😀

عزیزم خیلی هم خوبه همینجوری بمون😙

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
نه نگفته ... ولی من خیلی کودکم درونم فعاله بعضی اوقات دلم نمیخواد فعال باشه ها  ولی خب نمیخابه ...

خوبه که.😊

آره من چون بي سياستم همه چيزو ميگم اما اون موزي پيش خودش نگه ميداره.همش تقصير كودك درونمه

آخ گفتی

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
کودک درون ندارم ولی سگ درون دارم بعضی وقتا تراوش میکنه😓

😰😰😰😰😰

من نه متاسفانه کودک درون ندارم😥

چرااا??

من 😊 ولی شوهرم چون از خودم خیلی احساسی تره خیلی این روحیه ام رو دوس داره.. مثلا یکی از تفریحاتمون ...

ما هم بره ناقلا میبینیم😂😂😂انشالله سال دیگه چهار تایی بره ناقلا میبینیم😂😂

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562