2777
2789
عنوان

خانمهای عاقل و با سیاست کمکم کنید

400 بازدید | 43 پست

دوستان در تایپیک های قبلم مشکلم هست.اما خلاصه بگم دو بچه دارم با ۱۶سال زندگی مشترک .همسرم این چند سال زندگی یا تو سایت همسر یابی بود یا اینکه مدام سرش تو گوشی خیلی جر و بحث بینمون زیاده تا یک ماه پیش در حین تماس با خانمی دیدمش و ۵ روز قهر کردم افتاد به پام و التماس و خونه رو ستا رو به اسمم کرد و می‌گفت حقوقم رو بهت می دم و خونه مستقل میگیرم و از پیش خانواده اش میریم منم چون خواهرش در حال مردن بود برگشتم حالا خواهرش ۲۰ روزه فوت شده و  هیچ کدوم از قولاش رو عملی نکرد و خیلی بد اخلاق تر شده  منم نمی تونستم به اون موضوع کنار بیام و گفتم اون روز با کی حرف می زدی قربون صدقه کی می رفتی من بهت اعتماد ندارم زندگی رو خراب نکن و گوشیت رو کنار بزار و برنامه هاتو حذف کن اما بیشتر بهم بی احترامی میکنه و دست بزن داره .دیشب بهش شک کردم گفتم گوشیتو بده تا نگاش کنم اما کرد شلیته بازی و یکدفعه همه برنامه ها رو حذف کرد منم گفتم از چی می ترسیدی که حذفشون کردی من که میدونم با کسی در ارتباطه خیر سرش تحصیل کرده و شاغله همه از روش حساب میکنن اما کسی نمی دونه که چقدر بد اخلاق دست بزن .به فکر آرامش و آینده مون نیست .خرجی که نمیده شبیه گدا ها زندگی میکنم منو اصلا نمی بینه .بخدا کم آوردم. حالا میگم فردا که رفتیم سر خاک از اون ور دیگه برم از یک طرف اوضاع خانواده اش که فردا روزی بگن ما عزاداریم این کم عقل هست گذاشت رفت از یک طرف این پر رو تر میشه شما بگید چکار کنم .بخدا دیگه روم نمیشه برم به خانواده ام بگم اونا هم کلافه شدن با این زندگی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شروع کن ازش پول بکن 

به خودت و دخترا برس 

لباس بخر مو رنگ کن 

چه میدونم باشگاه اسم بنویس 

بفهمه زنش چیزی از بقیه زنها کم نداره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

فعلا به نظرم صبر کن تا مراسمات وچهلم تموم بشه.تو این مدتم گیر نده که دعواتون بشه.شما که سالو ساختی ا ...

منم همینو فکر میکنم اما بخدا خیلی سخته بفهمی داره همسرت با یکی دیگه دل و قلوه میده و من باید سکوت کنم دیشب تا صبح معده ام عصبیه نخوابیدم .

اصلی ترین جا برای این غلطا همون اینستاس دیگالان بخای بری یا کاری هم بکنی گردن نمیگیره تورو بد میکنه ...

شانس ندارم دو هفته هست با کلی ترفند ایرانسل من و همراه من رو نصب کردم ببینم اون روز با کی حرف زده اما ایرانسل من مکالمات سه ماهه رو نیورد برام بعدش فهمید حالا گوشیش رو رمزشو عوض کرد و شب می زارش تو جیب شلوارش و می‌خوابه به هیچ وجه نمی تونم مچشو بگیرم فقط باید بسوزم 

شانس ندارم دو هفته هست با کلی ترفند ایرانسل من و همراه من رو نصب کردم ببینم اون روز با کی حرف زده ام ...

این همراه من و ایرانسل من رو که نصب کنی چه جوری میشه بفهمی؟

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

عزیزم طلاق مال روزهای آخره. برو مشاوره راهنمایی بگیر

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰