2777
2789
عنوان

خانمهای عاقل و با سیاست کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 43 پست
هیچ به فکر داغشون نیست فقط به فکر خودشه .

مگه میشه

خواهرش جوون بود یا پیر

ببین الان بذاری بری پشتت کلی حرف درمیاد ک تو این شرایط رفت

سن لچه هاتو پرسیدم چون احتمالا مدرسه میرن ده روز دیگه مدرسه هاس

اگرم بری خونه پدرت باید برای طلاق بری،من میگم وقتی باید خانواده ها بفهمن ک قصدم جدایی باشه

منم همینو فکر میکنم اما بخدا خیلی سخته بفهمی داره همسرت با یکی دیگه دل و قلوه میده و من باید سکوت کن ...

میدونم ولی گاهی چاره نداریم عزیزم...

حالا شما هی گیر بدی دعوا کنی کتک بخوری باز بمونی و احترامتو بیشتر از دست بدی و روش بیشتر بهت باز بشه بهتره؟یا گیرندی و دعوا نکنی و...خب دخترات گناه دارن.

توکل کن بخدا.صبرتو زیاد کن.بگو به خاطر خدا وبچه هام صبر پیشه میکنم تا به وقتش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس ندارم دو هفته هست با کلی ترفند ایرانسل من و همراه من رو نصب کردم ببینم اون روز با کی حرف زده ام ...

نمیتونی بری تو اکانت اینستاش؟

یکم ب حال خودش رهاش کن فک کنه از حساسیت افتادی و دیگ نگا نمیکنی گوشیشو اونوقت حموم ک رفت چک کن جوری ک بعدا نفهمه ینی برنامه هایی ک رفتی نگاه کردی رو پاک کن

اگ ببینه زیاد گیر میدی چک میکنی میره ی گوشی دیگ میگیره بدتر میشه برات

شانس ندارم دو هفته هست با کلی ترفند ایرانسل من و همراه من رو نصب کردم ببینم اون روز با کی حرف زده ام ...

اگه نیخوای جداشی مچ گیری کن

ی کم رها کن اگه هنوز باهاش باشه لو میره

اینجوری فقط زرنگ ترش کردی

شروع کن ازش پول بکن به خودت و دخترا برس لباس بخر مو رنگ کن چه میدونم باشگاه اسم بنویس بفهمه زنش چیزی ...

بخدا از لحاظ زیبایی و اخلاق و خانواده هیچ چیزی کم ندارم همه حسرت منو می خوردن اما منو روز اول آورد یک ابادی دور افتاده کنار خانواد ه اش و هیچ امکاناتی نداره اینجا .این چند سال همش جر و بحث که مها جرت کنیم اما یک لحظه خانوا ده اشو تنها نمی زاره .نودش تحصیلاتشان گرفته .انواع کلاسها و در اجتماع هستش منم تو ته خونه دق کش شدم .مادرش هم تا جیک بزنم میگه تو دیونه هستی پسرم همه چی تمومه

اگه نیخوای جداشی مچ گیری کنی کم رها کن اگه هنوز باهاش باشه لو میرهاینجوری فقط زرنگ ترش کردی

دقیقا راست گفتی فهمید که دارم مکالماتش رو چک میکنم حالا خیلی زرنگ شده و دستم از همه جا کوتاه تر شده 

بعدم ته تهش میخوای چکار کنی؟

اگه نمیتونی جدا شی ومیخوای بمونی که باید بی خیال بشی.چک کردن فقط روحتو آزار میده و عصبیت میکنه و لیشتر دعواتون میشه.اگه جدا نمیشی نگرد.ولش کن یه جا گندش درمیاد آخرش.روتو بیشتر بهش باز نکن.

اگه قصدت جداییه بعد ۴۰ام قشنگ برو با بزرگترها مطرح کن باز جنگ با شوهرت راه ننداز.

نمیتونی بری تو اکانت اینستاش؟یکم ب حال خودش رهاش کن فک کنه از حساسیت افتادی و دیگ نگا نمیکنی گوشیشو ...

هر چی بهش گفتم برا منم اینستا نصب کن گفت واسه خانمها زشته .حالا هیچی از اینستا بلد نیستم که بخوام برم ببینم به کی پیام میده

دقیقا راست گفتی فهمید که دارم مکالماتش رو چک میکنم حالا خیلی زرنگ شده و دستم از همه جا کوتاه تر شده

ی کم سرسنگین شو خودتو بیشتر از این سبک نکن

هر کاری ک منجر ب دعوا و کتک کاری میشه ترک کن بیشتر سکوت کن در برابرش تا چند وقت ک اروم شدید جفتتون تصمیم بهتری بگیری تو عصبانتیت تصمیم نگیر

بخدا از لحاظ زیبایی و اخلاق و خانواده هیچ چیزی کم ندارم همه حسرت منو می خوردن اما منو روز اول آورد ی ...

تو چ شرایطی خودتو انداحتی

الان اون دیگه تو رو در حد خودش نمی بینه

خیلی محکم بگو اگه ب ککارات ادامه بدی مجبور میشم قبل جدایی بیام محل کارت ابروریزی راه بندازم پس حد خودتو بدون

بعدم ته تهش میخوای چکار کنی؟اگه نمیتونی جدا شی ومیخوای بمونی که باید بی خیال بشی.چک کردن فقط روحتو آ ...

بخدا الان دلمه برم و ریختشو نبینم .اما دلم به حال دو دخترم کبابه .بخاطر اینکه روز اول خودم انتخابش کردم .بخاطر اینکه تا بچه نداشتم جدا نشدم .بخاطر آبروم و حرف مردم .از یک طرفم  هیچ دوست ندارم ببینمش .چند سال هیچی نخوردم و نپوشیدم اون رفت ارشد رو آزاد گرفت .بعد شد دانشجو آزاد دکتری اما دریغ از یک سر سوزن که عذاب وجدان داشته باشه. حالا من دیپلم و اون دکتری دیگه فیلش یاد هندوستان کرده

هر چی بهش گفتم برا منم اینستا نصب کن گفت واسه خانمها زشته .حالا هیچی از اینستا بلد نیستم که بخوام بر ...

عب نداره پس منم اینستا ندارم شوهرم داره ولی اون بخاطر شغلش هست

ی مدت هم فرصت بده از عزای خواهرش بیان بیرون خونوادش

هم این ک خودش فکر کنه از حساسیت افتادی و گوشیشو دم دست بذاره حموم اینا رفتنی

تو چ شرایطی خودتو انداحتیالان اون دیگه تو رو در حد خودش نمی بینهخیلی محکم بگو اگه ب ککارات ادامه بدی ...

از هیچی نمی ترسه فقط از ابروش می ترسه تا میگم شروع میکنه به داد و هوار و کتتکم می زنه منم واسه اینکه مادرش نفهمه که سو استفاده نکنه و متلک بهم نندازه مجبورم هی کوتاه بیام .کاش منم مثل خودش بی آبرو بودم

عب نداره پس منم اینستا ندارم شوهرم داره ولی اون بخاطر شغلش هستی مدت هم فرصت بده از عزای خواهرش بیان ...

در حموم رو باز میکنه خیلی هفت خط شده .می دونه منم حساس شدم خیلی محتاط شده