2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

852 بازدید | 37 پست

ریشه تمام مریضی های فکری اعصاب و روانم تقصیر اونه 

گاهی وقتا قبل از اینکه بخوام ببینمش یا حرف بزنمش باهاش خیلی بیخود باهم  دعوامون میشه 

مثلا من زنی هستم ک دوست دارم شوهرم هرچی رفیقاش میگن یا کلا از هرچی تو زندگیش می‌دونه خب بگه  ن اینکه هم وقتی شروع میگه ی تیکه نگه ادامه ا ش  بشه پیچوندن حرفاش ک نشنیدم ول کن این حرفا خیلی خلاصه و ی تیکه نگه اما کلا مثلا میاد میگه من می‌دونم مثلا ازش می‌پرسی از کجا به جای تعریف کردن و روراست بودن باهات یعنی منظورم اینه ک صاف نیست باهام میگه آخ نمیدونم چقدر سوال می‌کنی به توچه شروع می‌کنه یهو پرخاشگری باهات چقدر من بدبختم تو زندگی فقط دیدم چ شنیدم زن شوهرا بعضیاشون برای هم میمیرن یا مردی دیدم تو. فامیل ک طاقت دوری قهر زنش یا بی اعصابیشو نداره از بس ک باهاش مهربونه با اینکه زنش خل دیونه بی اعصابه اما شوهر من اصلا انگار من اضافی ام یا زورش میاد از جزییات بهم بگه یا حرف ب زور باید از دهنش دربیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی درهم گفتی ولی همه مردها ک شبیه هم نمیشن

من پنج خط آخر فهمیدم اوایلش رو اصلا نفهمیدم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
متوجه حرفم شما شدی آدما بعضیاشون وقتی خیلی گنده شون می‌کنی مخصوصا ازنوغ شوهر همینطوری برخورد دارن

شوهر منم همین مثلا یه جا میره باید تیکه تیکه از دهنش حرف بکشم ول کن خودت خسته نکن 

اسی من درکت میکنم، متلا میره خونه مامانش، شام خوردی،؟ آره، چی خوردی،؟ قرمه سبزی، مهمانم بودن؟ آره، ک ...

من واقعا نیاد تعریف کنه برام مهم نیست ک فلان چیزو از کجا می‌دونه ولی اینکه میاد ی تیکه میگه و بعد انگار منتظر هست بپرسم خب از کجا باید بدونم بقیشو نمیدونم حوصله ندارم ول کن