2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 37 پست

بعضی مردا کلا دوست دارن مرموز باشن مثلا هیچی هم نیست ولی دوست داره مرموز جلوه کنه 

دوم اینکه حرفاشون چرت و پرت و کری خوندن واسه همو و یه سری حرفای بی مایه که همش مثبت ۱۸ است اصلا واستم بگه دفع بعد التماس می کنی که نگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا نیاد تعریف کنه برام مهم نیست ک فلان چیزو از کجا می‌دونه ولی اینکه میاد ی تیکه میگه و بعد ان ...

حالا شوهر من منو کنجکاو میکنه مثلا میگه خواهر قهر کرده وای دیگه بقیش نمیگه منم از فضولی میمیرم 😐😂

حالا شوهر من منو کنجکاو میکنه مثلا میگه خواهر قهر کرده وای دیگه بقیش نمیگه منم از فضولی میمیرم 😐😂

شوهر من بود می‌گفت ول کن بی خیال غلط کردم گفتم قهره چمیدچنم چرا قهره خب از کجا باید بدونیم 

کتاب رازهایی درباره مردان نوشته باربارادی آنجلیس بخون مردا مثل ما زنا نیسن اونا کلی نگرن اصلا زیاد د ...

اینم هست که میگن مردا نیم کره از مغزشون کار میکنه مثلا فقط یه کار میتونن انجام بدن 

ولی ما خانوما همزمان غيبت میکنیم سبزی پاک میکنیم تلویزیون می‌بینیم حواسمون به بچه غذا هست😬😂😂😂

حالا چیکار به جزییات داری

بخدا ک کار ندارم مثلا فکر کن ی چیزی میشنوی ازش میاد خودشم تعریف می‌کنه بعد میگه جدی خب چرا از کجا میدونی شروع می‌کنه ب داد بیداد آخ ول کن غلط کردم درحالی ک همین حرفا با مادرت یا خواهرت بیان کنی باهات دردل میکنن زیاد راجع بهش باهات حرف میزنن مثلا امروز مامانم پشت تلفن دفعه صدمین بارش بود از اینکه دختر خالم اون سری خونمون نیمد برام گفته 

شوهر منم هیچ وقت جزئیات حرفاش ب بقیه رو نمیگه اصلا یادش میره برای منم مهم نیست ک ریز ب ریز حرف با دو ...

من خودم اصلا حوصله جزئیات با دوستاش رو ندارم اصلا طولانی میشه حرفاش کلا گوشم دیگه نمیشنوه از بس کسالت اوره برام  جزییات دوستاش🤣

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
بخدا ک کار ندارم مثلا فکر کن ی چیزی میشنوی ازش میاد خودشم تعریف می‌کنه بعد میگه جدی خب چرا از کجا می ...

زنا با مردا فرق دارن و اینکه مگه شما با دوستات باشی کل جزئیات اون قرار دوستانه رو بیان میکنی یا بهتره بگم لزومی داره بیان کنی؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!