2777
2789
عنوان

افتادن و آب اوردن ناف

2117 بازدید | 19 پست

سلام میدونید که آیا مزه بد دهن و دردهای معده و روده و قار وقور کل شکم از علائم افتادن ناف هست یا نه؟آخه من زیادم نافم میفته و همیشه این علائم رو دارم و تا الان هزار بار رفتم پیش یه نفر و واسم جا انداخته و خوب شدم ولی اینبار رفتم پیش طرف میگه نافت نیوفتاده آب آورده شاید دلیل دردات همینه کمی مالش داد و با دستمال بست و گفت خودتم تو خونه چند روز انجام بده ولی با گذشت چند روز هنوز خوب نشدم اینبار خیلی تایم دردام طولانی شد به نظرتون امکان داره اشتباه کرده باشه و نافم افتاده باشه؟ حدود یک ماهه درگیر این دردم دیه کلافه شدم 😭😭

علاعمی افتادن ناف چیه ؟ناف شوهرم افتاده فکر کنم چیز سنگین بلند کرد و حس درد داره بالای شکمش وقتی خم و راست میشه نبض نافش دو انگشت بالا تر از نافش بود منم کلی ماساژ دادم و اینا فکر کنم جا افتادن الان نبض دقیقا وسط نافشه به نظرتون جا افتاده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت یاد بگیر نافت رو بیاری شاید فشار داده فتق ناف گرفتی.منم تاپیک ناف افتادن دارم نگاه کن .

آخه پیش اون طرف که رفتم تو طب سنتی کار می‌کرد و بلد بود زیادم فشار نزد خودم آخرین باری که نافم افتاد دیه توبه کردم و گفتم از این به بعد خودم چند تا روش امتحان کنم که خوب بشم بارفیکس مالش با روغن هر کاری کردم نشد مجبور شدم برم

یعنی امکان فتق هست؟؟علائمش چیه؟کسی که طب سنتی بلده متوجه میشه فتق ناف گرفتی؟ چون قبلش خیلی با شکمم ور رفتم و فشار دادم ولی رفتم چیزی در این مورد نگفت فقط گفت آب گرفته شاید به خاطر همینه ولی هنوز خوب نشدم😭

علاعمی افتادن ناف چیه ؟ناف شوهرم افتاده فکر کنم چیز سنگین بلند کرد و حس درد داره بالای شکمش وقتی خم ...

واسه هر کی متفاوته مثلا من تا چند سال پیش فقط حالت تهوع میگرفتم ولی الان معده درد و همه چی باهاش دارم

ولی در کل حالت تهوع درد معده سست شدن پاها تشنگی زیاد از اصلی ترین علائماشه

آخه پیش اون طرف که رفتم تو طب سنتی کار می‌کرد و بلد بود زیادم فشار نزد خودم آخرین باری که نافم افتاد ...

باد می کنه دور ناف اگه فتق باشه

گاهی هم که دیر میاریش تا چند روز درد می کنه صبور باش

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

باد می کنه دور ناف اگه فتق باشهگاهی هم که دیر میاریش تا چند روز درد می کنه صبور باش

باد که نکرده ولی بعضی مواقع دور نافم چند ثانیه حالت منقبض شدن میگیره و صدا میده البته کل شکمم صدا میده😂

جدی؟؟یعنی امکان داره حتی بعد از یه هفته خوب بشه

من تو عمرم هزار بار اینجور شدم ولی تا جا انداختم خوب شدم یه بار کارم به بیمارستان کشید و تا متوجه شدم از نافمه و جا انداختم در عرض یه ساعت خوب شدم تجربه دیر خوب شدنو ندارم

من بیشتر از مزه بد دهنم بدم میاد یعنی دو دیقه یه بار میرم یه چی میخورم ولی تاثیر نداره حتی از درد هم واسم زجر آورتره کل زندگیم تعطیل شده تو یه سال من نه ماهش نافم افتاده🤦‍♀️

تاپیکتون رو خوندم شما هم بعد از چند وقت خوب شدین؟

باد که نکرده ولی بعضی مواقع دور نافم چند ثانیه حالت منقبض شدن میگیره و صدا میده البته کل شکمم صدا می ...

انشالله بهتر میشید. من دفعه قبل درجا خوب شدم

این بار دیر فهمیدم روده هامو درگیر کرد باور گلاب به روت سوراخ مقعدم سر جاش نبود با دست کمک می کردم دفع کنم . از صبح ریزه ریزه آوردمش کمی بهترم اما هنوز کامل نیومده 

انشالله بهتر میشید. من دفعه قبل درجا خوب شدماین بار دیر فهمیدم روده هامو درگیر کرد باور گلاب به روت ...

منم الان دقیقا مثل شمام الان روده هام درگیر شده کلا از زیرقفسه سینه تا بالای نافم درد میکنه یعنی انگار کل روده هام پیچیدن به هم دیه دارم کم کم شک میکنم روده هام پاره شده باشن یا یه مشکل جدی داشته باشم🤦‍♀️

کمی سکنجبین بخورین کل معده و روده رو پاکسازی میکنه شربت عسل هم میگن خیلی خوبه البته اگه دیه نافتون رو جا انداختین چون اگه جا نیوفتاده باشه هیچی واسه این مورد تاثیر نداره

شما خودتون جا میندازین؟چجوری جا میندازین؟

مگه نباید نبض ناف دقیق وسط بزنه ؟ نمیدونم چرا همیشه واسه من بالای ناف میزنه 

منم الان دقیقا مثل شمام الان روده هام درگیر شده کلا از زیرقفسه سینه تا بالای نافم درد میکنه یعنی انگ ...

منم این ماه آمپول دور ناف زدم ۱۰ تافولیکول آزاد کردم فک کردم مال اونه .

سه انگشت وسط دستم رو جمع میکنم میبرم داخل ناف فشار میدم نگه میدارم تا نبضش بزنه . مال منم جدیدا بالاتر میزنه واقعا اطلاع ندارم چرا .بارفیکس برید شاید حل شد من دستم زور نداره

منم الان دقیقا مثل شمام الان روده هام درگیر شده کلا از زیرقفسه سینه تا بالای نافم درد میکنه یعنی انگ ...

انگار پوست شکمم سوخته

روده هاتون چیزیش نیست حمام گرم برید و دور کمر رو بپیچید تا صبح زیر پتو باشید دردش کم میشه

منم این ماه آمپول دور ناف زدم ۱۰ تافولیکول آزاد کردم فک کردم مال اونه .سه انگشت وسط دستم رو جمع میکن ...

اونکسی که رفتم پیشش گفت نبض بالای ناف به خاطر اینه که آب دور ناف جمع شده ولی فکر نکنم موضوع این باشه چون همیشه اینجوری بودم 

من همیشه درگیر اینم که حالا جدا از علائم جانبیش از کجا میشه با دست زدن به ناف متوجه شد که ناف افتاده یا نه .من در مواقع سالم بودنم و در این مواقع همیشه از نظرم نبضش مثل هم بوده😂

بارفیکس هم که دو سه هفتس با دست بیجونم زیاد رفتم خیر سر این بیماری ورزشکار هم‌ شدم😂

اونکسی که رفتم پیشش گفت نبض بالای ناف به خاطر اینه که آب دور ناف جمع شده ولی فکر نکنم موضوع این باشه ...

دستاتو بکش ببر بالای سرت جوری که انگشتای شستت مماس بشن . اگه جفتشون دقیق مماس شدن مشکلی نداری اگه بالا پایین باشن نافت افتاده .

نمی دونم اینو قبلا برات نوشتم یا نه امشب انقدر اینو پرسیدن و گفتم یادم نمونده به کیا چیا گفتم😀