2777
2789

عه وا چرا؟

کدوم دانشگاه؟

یک دوستم کار درمانی ایران میخونه خیلی تعریف میکرد

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممن شیرازم روزانه ام،نمیدونم میترسم کارش سخت باشه خیلی کم حوصله ام

کارش که میگن سخت هست و ارتباط اجتماعی خوبی هم میخواد

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

ااز چی تعریف میکرد گلم

میگفت رشتهٔ جذابیه اونم اولش دودل بود که بمونه پشت کنکور یا نه اما الآن خدا رو شکر راضیه

میگه رشتهٔ بامزهایه، سخت و سنگینه اما چون محیط کار و اینها رو بهشون نشون میدن و میبرنشون مراکز کار درمانی جذاب و قشنگ و متفاوته

ممیگن کارش خیلی سخته،،،کار با بچه هایی ک اوتیسم ای دی اچ دی ان و چیزی متوجه نمیشن

اخ اخ کاش یسال بیشتر میخوندی پرستاری چیزی قبولرمیشدی اگه توانشو در خودت نمیبینی ولی میتونی کنکور بدی بخون کنکورو باور کن الان شروع کنی بهتره تا ۱۰ سال دیگه ک پشیمون و بی انگیزه و دپرسی