2777
2789
عنوان

جواب اس مس شوهرمو چی بدم

522 بازدید | 30 پست

خیلی غده و خیلی رو مخمه خودشو برام میگیره و اداهای دخترونه زیاد داره مثلا من هر جوری باهاش رفتار کنم اونم همونجوری باهام رفتار میکنه که کم نیاره خیلی وقته باهم حرف نزدیمو اومدم قهر بعد اینجوری پیام داده که من بیشتر از این حوصله ندارم اگه قرار به جداییه وقت بزار تا تعیین تکلیف کنیم

به نظرتون چی باید در جوابش بگم

بلاخره همه چیز درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو آمدم یکم تنها باشم حالم بهتر بشه .سریع فکر طلاق نکن .رفتی خونت کم کم باسیاست ادبشکن

نمیخوام کم بیارم چطور اون راحت از طلاق میگه اونوقت من بگم نه طلاق نمیخوام که بیشتر سرم قرو اطفار بیاد

بلاخره همه چیز درست میشه
نمیخوام کم بیارم چطور اون راحت از طلاق میگه اونوقت من بگم نه طلاق نمیخوام که بیشتر سرم قرو اطفار بیا ...

خب گفتی طلاق میخوام کار به طلاق کشید ناراحت نمیشی .

اگه نمیشی بگو اگه بهت برنمیخوره تو مردی برو اقدام کن حق حقوقم بده به روی چشم .

برای عروسی تون بزرگ ترها تصمیم گرفتند. اگر بزرگتراتون عاقل هستن و‌جو گیر نیستن بگو اوکی. زنگ بزن به ...

گفتم اینارو اونم‌میگه نه خودمون یه تصمیمی بگیریمو پای کسیو نکشیم وسط

بلاخره همه چیز درست میشه
گفتم اینارو اونم‌میگه نه خودمون یه تصمیمی بگیریمو پای کسیو نکشیم وسط

شما خوب گفتی. اصلا زیر بار نرو. بگو برای طلاق باید پدر و مادرم هم باشند. اونا بیان آرومتون کنند‌. نصیحت کنند این آدم سه. 

تو هم منطقی حرف بزن 

با سیاسیت و محکم و توپ بنداز در زمین اون

بگو من شما یه کوه استوار و تکیه گاه در زندگی میدیم که بله گفتم . من فکر کردم در بروز مشکلات اون که بزرگی می‌کنه و مدیریت می‌کنه شمایی. من الان چند روزه قهرم انتظار داشتم برات مهم باشم و بیایی مدیریت کنی . الآنم پیشنهاد خوبیه صحبت کنیم راجع به زندگی مون . که وی شد به اینجا رسیده و ..

شده پیشنهاد مشاوره رفتن بده