2777
2789
عنوان

جواب اس مس شوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست
نمیخوام کم بیارم چطور اون راحت از طلاق میگه اونوقت من بگم نه طلاق نمیخوام که بیشتر سرم قرو اطفار بیا ...

اسی بنظرم سفت وسخت وایسا بگو

طلاقت میدم الکیا بعداون خودشوجمع

میکنه والا بسکه لی لی به لاش گذاشتی

نازنازی شده😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم اینارو اونم‌میگه نه خودمون یه تصمیمی بگیریمو پای کسیو نکشیم وسط

بگو هر کاری میکنی بکن منم حوصله ندارم دیگه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

منم دوماه هس اومدم قهر شوهرمو هیچوقت خونوادش نمیزارن بیاد  دنبالم خودشونم اصلااا نمیومدن بعد هشت سال اولین بار اینبار دیروز زنگ زدن ک بیان گفتن پسرمون پشیمونه 

من سر مادرش اومدم ک همش دعوا مینداخت

اصلا هم توقع نداشتم بیان دنبالم دیگ خسته یودم اومدم گفتم یا باید پاشونو بکشن از زندگیم بیرون یا طلاق

همش پیام میزد سین میزدم جواب نمیدادم اصلان زنگیدن چیزی

ولی در کمال ناباوری دیروز پدرشوهرم تماس گرف با خونوادم اولین بارشونه بعد هشت سال اینکارو کردن قبلا خونواده من پیگیری میکردن

نمیدونم خصوصیات شوهرتو 

من ب کلی از زندگیم نا امید شدم و اصلا نمیخواستم جواب بدم میگفتم اینبار اون باید یا درستش کنه یا خرابش کنه

نمیگم توام جواب نده ببین شوهرت قلقش چیه با چی کم‌میاره 

بنظر من هر زنی باید یجوری اعتماد ب نفس داشته باشه شوهرش همیشه بترسه اشتباه کنه از چشم زنش بیوفته 

خواهشا به پیشنهاد طلاق و تلافی کردن یک عده بچه مدرسه ای سایت گوش نکن. 

صبح تو سایت یه خانم میگفت روی لج و لج بازی و با مشورت علمای سایت طلاق گرفته. الانم دلش برای شوهرش تنگ شده ولی راهی نداره

منم دوماه هس اومدم قهر شوهرمو هیچوقت خونوادش نمیزارن بیاد دنبالم خودشونم اصلااا نمیومدن بعد هشت سال ...

دقیقا بهترین کار کردی باید صبور باشید .

یا قهر نرید هرگز رفتید عجله نکنیدو صبور باشید

به نظر من اینجوری داره منت کشی می کنه.

میخواد یه فرصت مهیا بشه که باهات حرف بزنه و آشتی کنین.

ولی چون مغروره مستقیم نمی گه.

بشین باهاش حرف بزن وولی اگه حرف زدین راجع به جدایی چیزی نگو.

بزار اون اون حرف بزنه.ببین چی میگه