فراموش نمی کنی هیچوقت .اگر میتونی و میدونی پشیمونه ببخشش ولی باید کار کنی رو خودت و تمرکزتو برداری
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت نمیتونم ببخشم حتی واسشون ارزوهای بدی دارمخودم دلم اروم نمیشه مدام دلشوره دارم حالت تهوع دارم ...
خودت به خودت ستم و خیانت نکن.سرپاشو فایده داره خود خوری؟
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
۶ ماه گذشته ، هنوز تو همین وضعیتم و خوابم نمیبره و از زندگی سیر و افسردم... راهی داشت به منم بگین
و من ۶ سال و همونم
چیکار میکنی تو😭طرف به من گفت من با اون حالم خیلی بهتره تو خیلی اذیتم میکردی حتی دختره زنگ زد از راب ...
من شوهرمه ، نمیتونم راحت بذارمش کنار ، بخشیدمش دارم زندگی میکنم باهاش ولی حالم خوب نیست...
تو که ازدواج نکردی باهاش فقط سعی کنی خودتو بکشی بیرون از اون رابطه و بذار بره پی لیاقتش و خدارو شکر کن که الان فهمیدی همچین موجود آشغالیع نه بعد ازدواج