2777
2789

فراموش نمی کنی هیچوقت .اگر میتونی و میدونی پشیمونه ببخشش ولی باید کار کنی رو خودت و تمرکزتو برداری

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموش نمی کنی هیچوقت .اگر میتونی و میدونی پشیمونه ببخشش ولی باید کار کنی رو خودت و تمرکزتو برداری

هیچوقت نمیتونم ببخشم حتی واسشون ارزوهای بدی دارم

خودم دلم اروم نمیشه مدام دلشوره دارم حالت تهوع دارم دست و پام سست شدن اینم ۴ روزه مال یک روز نیست فقط دارم بدتر میشم😭

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من وقتی زندگی زیاد بهم فشار میاره به این فکر میکنم که بلخره این دنیا و آدماش رو قراره دیر یا زود ترک کنم و زندگی واقعیم اینجا نیست 

یکم آروم میشم 🥲

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
روزی ۱۲۰ مرتبه باخودت بگو خلایق هرچه لایق.

با حرفش خیلی راحته

هیچوقت فکرشو نمیکردم انقدر سخت باشه

امیدوارم سر هیچکس نیاد چون ادم نابود میشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

هیچوقت نمیتونم ببخشم حتی واسشون ارزوهای بدی دارمخودم دلم اروم نمیشه مدام دلشوره دارم حالت تهوع دارم ...

خودت به خودت ستم و خیانت نکن.سرپاشو فایده داره خود خوری؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
۶ ماه گذشته ، هنوز تو همین وضعیتم و خوابم نمیبره و از زندگی سیر و افسردم... راهی داشت به منم بگین

چیکار میکنی تو😭

طرف به من گفت من با اون حالم خیلی بهتره تو خیلی اذیتم میکردی حتی دختره زنگ زد از رابطمون برو بیرون انگار من نفر سوم بودم😭

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

۶ ماه گذشته ، هنوز تو همین وضعیتم و خوابم نمیبره و از زندگی سیر و افسردم... راهی داشت به منم بگین

و من ۶ سال و همونم

چیکار میکنی تو😭طرف به من گفت من با اون حالم خیلی بهتره تو خیلی اذیتم میکردی حتی دختره زنگ زد از راب ...

من شوهرمه ، نمیتونم راحت بذارمش کنار ، بخشیدمش دارم زندگی میکنم باهاش ولی حالم خوب نیست... 

تو که ازدواج نکردی باهاش فقط سعی کنی خودتو بکشی بیرون از اون رابطه و بذار بره پی لیاقتش و خدارو شکر کن که الان فهمیدی همچین موجود آشغالیع نه بعد ازدواج

حَسبی الله💫🍃
با حرفش خیلی راحتههیچوقت فکرشو نمیکردم انقدر سخت باشهامیدوارم سر هیچکس نیاد چون ادم نابود میشه

خوب کاریش نمیشه کرد. ادم تا یه جایی کشش داره بعد از اون دیگه فقط خودتو نابود میکنی......

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
من شوهرمه ، نمیتونم راحت بذارمش کنار ، بخشیدمش دارم زندگی میکنم باهاش ولی حالم خوب نیست... تو که ازد ...

من جدا شدم و از همه جا بلاکش کردم ولی ۱/۵ سال باهم بودیم هرروزش رو باهم بودیم هیچوقت فکر نمیکردم همچین کاری باهام بکنه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️