2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 48 پست
خوب کاریش نمیشه کرد. ادم تا یه جایی کشش داره بعد از اون دیگه فقط خودتو نابود میکنی......

دست خودم نیست اصلا مدام فکر میکنم راجبشون

تمرکز ندارم رو کارام اصلا

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاشون یادم میاد نمیتونم ذهنمو پاکسازی کنم از خاطرات🥲

مجبوری.به قول دوستمون زندگی فانیه و فعلا ادامه داره.دشمن شاد نکن خودتو.یهو میای به خودت که موهات سفید شده و صورتت پره چروکه.من تا ام اس رفتم جلو اون ۳ ماه که فلج شده بودم فقط فکر کردم.بعد دیدم کسی حتی یه لیوان اب دستت نمیده.به خودت بیل زودار

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من جدا شدم و از همه جا بلاکش کردم ولی ۱/۵ سال باهم بودیم هرروزش رو باهم بودیم هیچوقت فکر نمیکردم همچ ...

ما ۷ ساله باهمیم، عاشقم بود مثل پروانه دورم میچرخید... با آشنای خودمون بهم خیانت کرد

اولش باورش خیلی سخته ولی بعد کم کم برات عادی میشه که هیچی از هیچکس بعید نیست.. 

حَسبی الله💫🍃
مجبوری.به قول دوستمون زندگی فانیه و فعلا ادامه داره.دشمن شاد نکن خودتو.یهو میای به خودت که موهات سفی ...

اخه شما فکر کن اولین بار بود با کسی وارد رابطه میشی

۱/۵ سال باهم بودید هرکاری کرد بخشیدی چون دوسش داشتی

بعدش دو روز قهر باشی ببینی رفته با یکی دیگه و هم خودش هم دختره بهت زنگ بزنن پیام بدن ک از رابطه ما برو بیرون درصورتی که قهر ما مثل بقیه دعواها بود اصلا جدا نشده بودیم که طرف رفته بود با یکی دیگه

هیچوقت فکرشو نمیکردم یه دختر همچین کاری کنه

خیلی شکسته شدم این چندروز

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

وای خدا... واقعا راه درست چیه؟ شمایی که ۶ ساله این شرایطو تجربه کردی بهم بگو؟ برم بهتره بنظرت؟ تمومش ...

من وابستگیم کمتر شد انگار یه تلنگر بود برام که چرا از خودت دور شدی.این همه فداکاری برای چی؟من موندم ولی متفاوت شدم ورژن جدیدمو رو کردم.

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ما ۷ ساله باهمیم، عاشقم بود مثل پروانه دورم میچرخید... با آشنای خودمون بهم خیانت کرداولش باورش خیلی ...

کاشکی زودتر اون مرحله برسه چون الان خیلی خستم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

اخه شما فکر کن اولین بار بود با کسی وارد رابطه میشی۱/۵ سال باهم بودید هرکاری کرد بخشیدی چون دوسش داش ...

بیشترین ضررو از همجنست میخوری همیشه اینو بدون.ادم زندگیت نبوده.

من وابستگیم کمتر شد انگار یه تلنگر بود برام که چرا از خودت دور شدی.این همه فداکاری برای چی؟من موندم ...

منم فهمیدم باید مستقل شم و روپای خودم وایسم، فقط چون پشیمون بود بخشیدم ولی الان که ۶ ماه گذشته به نظر اون انگار همه چی دیکه عادی شده... و تلاش خاصی نمیکنه 

حالا من موندم ، میدونم برم پشیمون میشم، نرم هم پشیمون میشم...

حَسبی الله💫🍃
بیشترین ضررو از همجنست میخوری همیشه اینو بدون.ادم زندگیت نبوده.

امیدوارم بدجور ضربه بخورن و کارماشو پس بدن

اینو از ته ته ته قلبم میخوام

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

منم فهمیدم باید مستقل شم و روپای خودم وایسم، فقط چون پشیمون بود بخشیدم ولی الان که ۶ ماه گذشته به نظ ...

هیچوقت جبران نمیکنه.فقط رو خودت کار کن اندامت.روحت.اخلاقت.وقتی یکیو خیلی بزرگ میکنیم تو صورت خودمون میترکه و ..

الان بشه درس عبرتت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.

نه انتظار  نه منتظر 

من دیدگاهم و عوض کردم گفتم یه ادمیه که برای تکاملم خدا اوردتش تو زندگیم من باید به اون نیت رسالته برسم میتونه قدر شناسی باشه.میتونه مستقل بودن.قویتر شدن و...

هیچوقت جبران نمیکنه.فقط رو خودت کار کن اندامت.روحت.اخلاقت.وقتی یکیو خیلی بزرگ میکنیم تو صورت خودمون ...

اره راسمیگی... باید به همین دید نگاه کنم، ولی فعلا که انثد افسردگی بهم غلبه کرده ، هیکل و کار و روحیه و همه چیزم بهم ریخته‌‌.. 

همش میگم حالا اینکه زندگیم و اعتمادم بهم ریخت به جهنم ، نکنه اشتباه میکنم با این آدم موندم و اگر جدا شم ممکنه رابطه های بهتری برام پیش بیاد.. این فکر داره مغزمو میخوره 

حَسبی الله💫🍃
اره راسمیگی... باید به همین دید نگاه کنم، ولی فعلا که انثد افسردگی بهم غلبه کرده ، هیکل و کار و روحی ...

من هنوز دوسش دارم ولی کنترل میکنم خودمو یه وقتا دلم ضعف میره بغلش کنم و ببوسمش مثل قبلا

من هنوز دوسش دارم ولی کنترل میکنم خودمو یه وقتا دلم ضعف میره بغلش کنم و ببوسمش مثل قبلا

من دیگه حتی نمیدونم حسم بهش چیه، بعضی وقتا منم دوسدارم بقلش کنم و همش بچسبم بهش ، بعضی وقتام ازش متنفرممم اونقدر که دوسدارم همه‌چیو تو صورتش خورد کنم، شبا دلم میخواد یه بالش بذارم رو سرش خفه ش کنم

حَسبی الله💫🍃
من دیگه حتی نمیدونم حسم بهش چیه، بعضی وقتا منم دوسدارم بقلش کنم و همش بچسبم بهش ، بعضی وقتام ازش متن ...

درکت میکنم چون صد خودتو گذاشتی براش