فراموش نمی کنی هیچوقت .اگر میتونی و میدونی پشیمونه ببخشش ولی باید کار کنی رو خودت و تمرکزتو برداری
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
هیچوقت نمیتونم ببخشم حتی واسشون ارزوهای بدی دارمخودم دلم اروم نمیشه مدام دلشوره دارم حالت تهوع دارم ...
خودت به خودت ستم و خیانت نکن.سرپاشو فایده داره خود خوری؟
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
۶ ماه گذشته ، هنوز تو همین وضعیتم و خوابم نمیبره و از زندگی سیر و افسردم... راهی داشت به منم بگین
و من ۶ سال و همونم
چیکار میکنی تو😭طرف به من گفت من با اون حالم خیلی بهتره تو خیلی اذیتم میکردی حتی دختره زنگ زد از راب ...
من شوهرمه ، نمیتونم راحت بذارمش کنار ، بخشیدمش دارم زندگی میکنم باهاش ولی حالم خوب نیست...
تو که ازدواج نکردی باهاش فقط سعی کنی خودتو بکشی بیرون از اون رابطه و بذار بره پی لیاقتش و خدارو شکر کن که الان فهمیدی همچین موجود آشغالیع نه بعد ازدواج